Basit Ödeme Yöntemi Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by *HHC*, Dec 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *HHC*

*HHC* User

Ya arkadaşlar para veriyoruz item alıyoruz ve açıklama kısmına yazmışsınız en geç yarım saate hesaba yüklenir vs vs. yeri geliyo 1 saati geçiyor tık yok yeri geliyo 2 saati buluyor yeri geliyor 10 dakikaya işlem tamamlanıyor . Niye bu şekilde sapmalar olmakta acaba ? 1 saat önce havale ile bi kaç item aldım ve daha yeni 2 dakika önce mailime yeni onay geldi ve onay gelmesine rağmen hala itemlerim yüklenmedi! Supporta veya basit ödeme yetkilileri (erkom) a yazmama rağmen bu şekildeki işlemlere geri dönüş te yapmıyolar veya yapmak istemiyolar! Lütfen ilgilenin ben bu şekilde gecikmeler yaşanmasını istemiyorum.

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @*HHC* ,

Basit ödeme yöntemi ile ürün satın aldığınız zaman ödeme öncelikle aracı firmaya yapılmaktadır. Aracı firma bigpointe ödemeyi geçtiği zaman ürünler hesabınıza geçmektedir. Oluşan gecikmeler bizden kaynaklanmamaktadır. Bu konuda şikayet ve görüşlerinizi aracı firma ile görüşmeniz gerekmektedir. Basit ödeme yöntemi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.