Başak Haritasının Verdiği Elit Puan

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 〤•Reis07™•〤 tarafından 15 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KILICREİS

KILICREİS User

slm kardan adam açmışsınız özel haritada işlenmiyor die biliyorum yoksa bununla ilgili bi açık mı var ?

2. Etkileyip etkılemediğini bilmıyorum ama kardan adam süresi 5 dk acıp haritaya giriyorum 5 dkda başagı bitirdiğim için ne kadar etkılerse o kadar kardır :)

3. dün elit puan günü vardı, ondan dolayı olabilir.

4. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Herhangi bir açık olacağını sanmam,muhtemelen gözden kaçırdığınız bir etken vardır.3. kez bitirdiğinizde yine farklı bir sonuç çıkarsa Support'a mesaj atabilirsiniz.

5. 3. kez degil yaklaşık 400 başak yaptım ya 165000 yada 225000 elit puan verıyor. Gözden kaçırdığım bişeyde yok bundan eminin :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Mum ve kardan adam ya da onun gibi açıkları kullanmadan kaç aliyorsunuz peki??

7. Mum ve kardan adam kullanmak ne zamandan beri açık oluyor acaba ? Bide mum kullandığımı söylemedim zaten.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Haritalara girdiğiniz zaman onları açamazsınız doğal olarak, siz ise haritada açamadığınızdan önceden açıyorsunuz ;)
    yazın geminizdeki tüm ep arttirici öğeleri figurden tutun tasa kadar, isterseniz beraber hesaplayalım.

9. Hesap ortada iki farklı elit puan verıyor bu sadece bende böyle değil diğer oyuncularda da öyle. Bundan daha da önemlisi kardan adam ve mum açmak açıkmı acaba ?

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet açık o itemlerin bonus haritada kullanılmadığını gayet iyi biliyorsunuz ve bunu bilerek kullanıyorsunuz. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.

11. Farklı elit puan vermesinin sebebi bu kardanadam mum vs ile ilgili değil başka bir nedeni var. Biraz düşünün bakalım :)

Ps: Başak son dalgada alınabilecek maximum elit puan 303.000dir.

12. Tragula

Tragula User

Kraliyet nimeti ekstra elit puan veriyor.Kraliyet nimetin gittiyse bir düşme olmuş olabilir.

13. Sayın @Bigpatron http://prntscr.com/b48sx1 bonus haritasında kullanılmıyor zaten karda adam ve mum :)
    Bir Sorun daha belirtmek isterim gemi figürleri gemiye giriş- çıkış yapıldığında otomatik cıkıyor, gemiye her girmemizde figürleri gemiye koymamız gerekiyor. Şimdiden teşekkürler kolay gelsin...

14. Gemi figürü her zaman cıkmıyormuş :):)

15. eskıden de başak ıle elıt puan kasılıp 1,5 - 2 mılyar elıt puan ıle lıg kazanılıyordu ama sımdı oyunda acık var. mıllet bır basaktan 1,5 - 2 mılyon elıt puan alıyor bız 1 mılyon zor alıyoruz. ama kokusu yakında cıkar.

16. Minguinho

Minguinho Guest

Şahsen bu konuda hiçbir bilgim yok ama eğer bu tarz bir belirsizlik varsa mutlaka bildiriliyor bundan şüpheniz olmasın.Umarız en kısa sürede bu konuya bir açıklık getirilir, maalesef sizlere yardımcı olamıyorum :( .

17. 306.000 en son. :D

18. acaba hangi özellikleri açarak 306 bin alıyorsunuz ? bende de kale tasarım ep günü var ama en fazla 200 küsür alabildim.

19. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Başak haritasının tüm dalgalarının Elit Gülle ile vurulması halinde alabileceğiniz maksimum Elit Puan 1.700.000 (küsürat yazmadım) gibi bir değere denk geliyor. Kardan adam mum şu bu hiç bir ektsra item özel haritada işlemediği gibi Elit Puanada katkısı yoktur.
    Görünen o ki farklı Elit Puan aldığını ifade eden arkadaşımızın gözden kaçırdığı bir ayrıntı var...

İyi oyunlar