başak haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MusaSOW tarafından 16 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MusaSOW

MusaSOW User

başak haritası oyukla vurulurken en fazla kac elıt puan verıor bende kalede yuzde 18 ep eksık 1mılyon 98bın ep alıyorum

2. 1.3 civarı diye biliorm kardan adam acıp elitle yaparsan 1.5 üstü alabilrsin

3. mamı_55

mamı_55 User

Kardan adamın elit puana etkisi var mıydı o_O

4. MusaSOW

MusaSOW User

tp artırıyor kardan adam ama bı deneyım

5. MusaSOW

MusaSOW User

denedım tp artıyor elıt puanı aynı verıor kardanadam acınca

6. kardan adam , mum , kış ışığı EP arttırıyor EP taşını da kullanırsan amiral toplarıyla beraber. çok güzel EP kasılıyor

7. mamı_55

mamı_55 User

Kardan adam ve mum Tecrübe puanını, kış ışığı ise Elit puanı arttırır. Oyun ekranındaki açıklamaları yanlıştır.

8. hepsini kullanıyorum ben :D . yanlışı doğrusu sıkıntı yok. nasıl olsa bolca bulunuyor. etkinlikte iyi topladık hepsinden.

9. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Kardan adam ile mum EP yani EXP (experience point) tecrübe puanı verir, açıklaması farklı dilde olduğu için elit puan sanılıyor. Kaleden Saldırı çanını açar iseniz yüzde 30 daha fazla elit puan alırsınız, bunun dışında gemi figürleri, pet çalıştırıcılarını elit puana çevirerek daha fazla verim alabilirsiniz.

İyi oyunlar.

10. MusaSOW

MusaSOW User

hepsı var zaten kaleden yuzde 18 eksık 1mıl98bın ep alıyorum bazıları 1.5mıl dıyordu ondan sordum kaleyıde fullesem 1mıl 250bın falan olacak o 250bını nerden alıyorlar bokor nımetı egıtımcı 2fıgur ep tası ep gunu yetenekten yuzde 30 kaleden yuzde 12 var

11. evet tp ydi kardam adam karısmıs kale yetenek figür fln herseyi ayarla tası da ayarla ek bir dipnot düşeyim her dalga biterken son npc nin son atısının elitle yapılması 2 kat diye hatırlıyorum yanlıs olabilir elit puan veriyordu bir zamanlar , hala veriyormu bilemem

12. Gangsta53

Gangsta53 User

Max 1.850.000 Elit Puan alınır.

13. yumi

yumi User

bonus haritalarda kardan adam mum ve kış ışığı kullanılabiliyormu?

14. hayır fakat haritaya girerken sadece kardan adam açarak girebiliyorsun

15. merhaab rica etsem 1.850.000 m elit puanı nasıl alabildiğimizi söyleyebilirmisin.Yani benim bildiklerim yetenek elit puan günü - taş-kale-yemler-birde figür başka hangi hususlar vardı bir de oyukla vurarak mı baz aldın yoksa elit ile mi

16. Gangsta53

Gangsta53 User

Merhaba,

Ful elit ile tamamlanmıştır. Belirttiğiniz tüm EP etkileyen faktörlerin yanında kraliyet nimeti (%25 daha fazla EP) ile.

ZülfikarReis bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.