Başak Gövde

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by luluzen, Sep 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. luluzen

luluzen User

2016-09-10 12:09:26
    7 x Başak Gövde aldın. Sebep: Ganimet.
    yeter artık kardeşim bu oyunu iş olsun diye oynamıyoruz siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz iki gündür karaborsadan alınan ürünlerin gelmediğini söylüyorum zahmet edipte cevap bile yazdığınız yok birde üstüne üstelik şimdi başak haritasından başak gövde çıkıyor dabbe puanım artması gerekirken hiç artmadı gerçi bunu yazsam ne olacakki her cevap vermiyorsunuz versenizde her zaman cevabınız hazır teknik birimdeki arkadaşlar ilgineniyorlar açıklama yapıldığında bilgilendirirsiniz dimi ...............:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Darbelerde bir sıkıntı yok aldığınız darbeler geliyor kac gündür ben alıyorum darbeleri.

Daha önceden başak gövdeniz olmadığına emin misiniz bu durumda süresi uzayacak tekrar canınız artmayacak..

Karaborsa ise apayrı mevzu ve üzerinde çok kez konuştuk lütfen gövde ile karşılaştırmayın.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bir dahaki sefere konu yada sorununuza uygun başlık seçin. Oyunda sorunlar nedeniyle esnek davranıyoruz diye abartıya kaçmayın. Ayrıca 2017-03-05 06:29:53 kadar başak gövdeniz mevcut , nasıl olurda bundan haberiniz olmaz ? 1 tane değil 10 tane değil kaç tane kazanmışsınız!