Destek BARUT SORUNU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Barut sistemi ne olsun ?

1. Eski sisteme dönülsün yoksa hep zarar edecez.

oy sayısı 54
    88,5%
  2. Bu sistem iyi isime yaradı.

oy sayısı 7
    11,5%
  1. Bende de full amiral var 8046 vuruyordum barutlu şimdi 7373 e kadar düştü

Gecenin~Öfkesi ve ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  2. Oyuğa dikkat etmedim de elit fazla değişmedi benim ya.

3. Şimdi hesapladım bende 228 top takılı eski barutla 250 gülle gidiyordu tam 10 bin güllede 40 vuruş yapıyor ben 66 bin küsür vuruyorum toplam 2 milyon 650 bin yapıyor sonra 10 bini 228e bölüp yeni vuruşum 61 bin küsür ile çarptım o da 2 milyon 690 bin çıktı bu hesaba göre biraz daha iyi olması lazım ama fazladan gülle gidiyor sorun da orada

4. bencede normale donmeli ..

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  5. özkantr

özkantr User

guncelleme hatalı yapıldı. %15 sımyACI etkısı ama % 10 fazla vuruyoz barutu acınca yanı % 5 ımızı gerı ıstıyoz. admın bey ıletecegını soyle cozulur inş. krıtık te artırmıyo sacma bısey oldu hep eksıklık var

6. Aynen arkadaşın da dediği gibi simyacidan gelen yüzde 5 eksik onu verseler de olur illa eski sistem değil bu 5 lik eksiği katarsak işte o zaman iyi olur

7. avantacı sen boşuna oynuyorsun bu oyunu. herkezde vuruşların düştüğünü bilmeyen yok ama bu vuruşları arttırmak için millek okadar çalıştı güncelleme çıktı yaptık boşuna mı yaptık da tekrar vuruşları düşürdüler ? bunları bir düşün öyle boş yere atıp tutma. bide barutun etkisi azaldı artık az gülle gidecek diyebirşey yok şimdi 4bin az vuruyorsun bunuda düşün bi nekadar güllen gidiyor eskisine oranlar? güvertegeliştirmelerinide düşün onları yapmadan önce kaç vuruyodun yapınca kaç vuruyodun ve şimdi kaç vuruyorsun? bu soruları bi düşün ona göre bişey savun en azından mantık!

8. yakında güvertetler 5 sevıye olur ozaman duzelır

9. Öyle olursa kristal masrafımız uçar kristalede çözüm aranmaya çalışılır

ʍc•HuʍʍuƦ ve Gecenin~Öfkesi bunu beğendi.
  10. Güncellemenin kendisi değil hatalı yapılan güncellemedeki hatanın bir ân önce giderilmesi konusunda hemfikiriz arkadaşlar.

11. Captain.

Captain. User

Rotasıza bu konuda katılıyoum güncellemedeki hatanın bir ân önce düzeltirmesi gerekir. Fakat kendi yorumumuda katmadan geçemeyeceğim giderirlermi orası bilinmez.

яoтαsız bunu beğendi.
  12. Teknik duyurularda bilgi vermişler şimdi o yüzde 5 geldi mi ?

13. Duyuruda bahsedilen, yani bizim yakındığımız durum aslında isabet oranımızın %100'den %140.5'a kadar çıkması ve bizim %40.5'luk oranı aktif olarak kullanamamamızdan kaynaklanıyor.

14. Bizim asıl sorunumuz simyaciların bilgisi denen yeteneğin düzgün çalışmaması :)

15. Duyuruda yapılan açıklama bana açıkçası şahsen tatmin edici ve yeterli geldi.

16. Tamam orası tamam da sen beni yanlış anladın yeteneklerde barutluk özelliği var :) simyacı bilgisi onu 5/5 yapınca yüzde 15 özellik veriyor ama oyunda bakınca barutta yüzde on gözüküyor herkesde bu böyle atış sorunu var yani barutun özelliği hariç

17. Bence o çıkarılan %5'lik hasarın yerine %10'luk kritik isabet şansını verdiler ve fazladan %10'luk gülle kullanımını kaldırdılar.

DİP NOT : ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

18. O %10 kritik isabet şansını barut özelliği yaptılar bu yetenek hatalı hatta ben adminlere bildirdim sorunun farkındayız dediler :) sen biraz olaylar olaylar üzüme düşmüşsün heralde :)

19. Olaya Fransız kaldığımı anlatmaya çalıştıysanız anlarım da bu cümlenin anlamı tam olarak nedir?

20. Aslında gönderme yaptım :) leyla ile mecnun izlemiş olsaydın hemen anlardın :) orada içki votka gibi şeyler yerine üzüm erik mısır sigara yerine sakız kullanırlar :) ordan gönderme yaptıysam demekki :)