Barnacle Ballard Görev Vericisi Lokasyonu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Seaturtle tarafından 25 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seaturtle

Seaturtle User

iyi günler arkadaşlar sayın admin
    12 lvl görevini tamamladım bana Barnacle Ballard e teslim et diyor sh-3 de olduğu belirtiliyor sağ tarafta kalan yaşlı sakallı adam ona gidiyorum ismi CRACA BALLARD yazıyor 12 lvl olamıyorum bu yeni gelen başlangıç etkinliği ile başladım 12 lvl olamıyorum sh-3 de Barnacle Ballard yok yardımcı olurmusunuz

-ADANALI- bunu beğendi.
  2. -ADANALI-

-ADANALI- User

Bende "Yüzeye Doğru" adlı görevde Craca Ballard görevinle ilgili seni bekliyor diyor shleri geziyorum şimdi hangisinde alacak bilmiyorum en son sh 1e gideceğim umarım orası değildir

3. -ADANALI-

-ADANALI- User

Yıldırım topu görevinde de npcde yeşil mor turuncu istismar et görevini de yapamadım torpidoda bu sızıntıya neden olanları denedim olmadı sağ altta sonar kısımda istismar yeri kapalı tıklayamıyorum mor kristal yerine nasıl aktif etmem gerekiyor forumda da bulamadım indexte bu konu biraz kısıtlı geldi

4. -ADANALI-

-ADANALI- User

Ben atlantiste sakallı adama verdim sen de bi atlantise gir orayı kontrol et

5. LinuXx

LinuXx User

Hocam bende şimdi aynı bi konuyu açtım aynı durumdan madurum bende . Adam 13. haritada gözüküyor ben 11. seviyeyim gidemiyoum :D

Seaturtle bunu beğendi.
  6. Seaturtle

Seaturtle User

atlantisdeki sakallı adamında adı craca ballard burdanda veremiyorum 12 lvl görevini

7. 2 haritasında seyir halinde o

8. Seaturtle

Seaturtle User

2 lvl haritasında sabit bi adada duruyo çok teşekkürler

9. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Oyun ekranından dünya haritanızı açın ve farenizi haritaların üzerine götürün. Size hangi haritada hangi görev verici var gösterecektir.

Saygılarımla.

Seaturtle bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.