banlı gemıler

Konusu 'Donanma' forumundadır ve emirchasvet2013 tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski Banlı Gemiler Acılsın Yapılan Hıleler Gerı Alınsın

1. Evet

57,9%
  2. Hayır

42,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a admın harita bugundan 1 kere yaptım orjınalde yapmısım 2,3 seneye yakın hesabımız ban aldı hala açılmadı gecen gun arkadasımda yapmıs 1 sene almıs aynı harita hılesı yuzunden gemısi açıldı ve ayrıca hıleyle yaptıgı haritalar duruyor adaletsızlık degılmı ve bızım gemılerımız paralı ful gemılerdı ve nedense hala açılmadı

2. benim gemininde 1 yıldı ve 3-5 harita yüzünden açılmadı süresize çevirdiler ama gördüğüm şuan okadar gemi 1 ay 3 ay kapanıyor ve geri açılıyor. buna çifte standart diye biliriz. yazık değilmi bizim emeklerimize?

3. valla kardesim haklisin bende bunudile getirmeye calistim iste dedigim gibi masraf harcamayan adamin gemisi acildi ustelik haritalari duruyor valla tr2 de

4. senin emeklerine yazık değil hilecilere af yok nokta açılmasın zaten açılsın hileye devam et he
    hakkımızı ye biz kullanmadık enayi olduk ,hayır biz hesabımızı kurtardık siz yazık ettiniz ohalde çek ızdırabını açılmıcak tabikide bi de utanmadan konu açıonuz terbiyesizler hilecilersizi pis botcular

5. Bak kardeşim senin gemin incelensin ne kadar açık varsa yapmışsınız dır. Ben sana birsey demiyorum. Başına gelmesi lazimki bizi anlayasin. Tam 9 ay harita açığı sürdü gemiler kapatilmadi bende supporta en az 20 tane mesaj atmisimdir onlem alin kapatin gemileri diye. Bir şey yapamigoruz diye cevaplar verildi. Adaların tamami bizde iken bu hilelerle adalarimizi dusurduler. Birtane elit gullem kalmadı 9ay boyunca savastim. Sonunda baktim karsi tarafta kapanan yok benim gemiyede yapıldı bu hile ve ne oldu 1haftada gemim kapandı. Adalet bumu. Hile yuzunden 6-7 milyon elit atmisim 3milyon incim gitmiş. 3-5 harita yuzunden gemim sistem tarafindan da değil adminler tarafindan el ile kapatıldı. Şuan harita hilesinden kapanmamis gemiler bile dururken. Bizim hak aramamiz hırsızlık mı oluyor.tam 2 yil oldu gemim kapalı zaten boş nir gemi açıldığında gene para harcayıp adam etmeye calisacaz.anlayacagin. Peşin hükümlü olmayalim.lutfen. karşımızdaki ni birazda olsun anlamaya çalışalım. Teşekkürler.

emirchasvet2013 bunu beğendi.
  6. hayatım boyunca bot+hile hurda kullanmadığım için rahatca senin gibi botcu hileci mağdur numarası yapanlara kafam rahat fırça çekebiliyorum siz kendinizi ne sanıonuz hile yap hile yapmayanın hakkına gir sonra nasolsa açılır hesabı ohh cevap:açılmıcak sonsuz yedin bye bye

7. utanmadan bi de mağdur gibi yazı yazmayın hilecinin neresi mağdur.)suclunun suçunu çekmesi mağdur olmak yeni moda mı oldu millet hile kullanıyor siz de kullanalım dşyonuz ban yiiyince utanmadan bi konu açıp ban yedin şimdi açın süresiz yedik 6 aya çekin sonra açın biz hile zamnında gene hile yapalım sonra 6 ay bi daha ahaahha çok komiksiniz bi de yeni gemi yapcaz artık demek de dikalası oha felan oldum yani ne mağduriyetmiş arkadaş hem suç işle hem mağdurum de bari ban yiyosanız onurlu bişekilde tamam ban yedik seafightan özür dilioruz diyip kenara çekilin ne terbiyesizliktir emekçi adamlara saygınız olsun az

8. yazdıklarından terbiyen anlaşılıyor muhatap alınacak kişi değilsiniz görüşlere saygısı olmayının kendisine veya başkasına saygı duyması beklenemez kolay gelsin:( bu arada geminde hile olmadığına emin misin :))

emirchasvet2013 bunu beğendi.
  9. ●ђр●

●ђр● Guest

Yani henüz yakalanamayan gemi var diye siz de hile yaptınız?

Yani örneğin bir hırsız hemen yakalanamadi veya suçu yüzünden henüz ceza alamadi diye biz de hırsızlık yapalım?

Savunacak bir şeyiniz yok bari diğer arkadaşlara hileci muamelesi yapmayın. Herkes takdir edersiniz ki sizin gibi hileye bulaşmak zorunda hissetmiyor kendini..

BIRAKTI bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.