banlı gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve berkaykaptan1 tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayın
    bigpatron veya beylerbeyi banlı hesaplar ile ilgili bir gelişme yada bi son dakika haberi varmı açılsada şu vudu toplarını çeksek parayı harcamadan.)

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

benim bildiğim açılmayacak ama foruma iddaalı konular açacak olan arkadaşlar var. konuyu fikir havuzuna alıyorum

3. saolun cevap için fakat katlamadan banlanmayan bir sürü hesap var.yaptığımız hileyi savunmuyorum ama banlama sistemi yanlış gibi herkese eşit uygulamnıyor

4. hile hiledir katlama veya başka bir şey hepsinin sonuçu ya sınırısz ban olur yada hepsine af gelir

5. cezaya bişey demiyorum af gelirse oynamaya devam ederiz gelmessede yapacak bişey yok.işimize gücümüze bakarız demek istediğim aynı hileyi yapıpta kapanmayan birçok hesap var

6. özkantr

özkantr User

bu cıkan pektler bı mesaj da verıyor. gemılerınız banlandı acılmayacak.ama yenisini daha ucuza fulleyebılırsınız :D