Banlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ;
    Adım Serdar ve bugün yasadığım bir olay üzerine yazıyorum. Chat adminlerinin chate yazmaması , verilen banların görünmemesi çok doğal eskiden görünüyordu ve chate bandan sonra aşırı yükleniyorlardı bu konuda size hak veriyorum.
    Fikirin geliş yönünü anlatayım;oyuncu adım atomik ve bugün samet*hkk isminde birini batırdık. Sonra bu chatten bana yazdı ben ona yazdım konuşmanın sonunda bana "...git sistem kes" dedi ve bende adminlerin bu saatte olup olmadığını sordum. Sonuç olarak git bir emir cümlesi ve bana ne yapacağımı diyemez bu adam. Bir ban alması hak ediyor ki ban aldımı yoksa almadı da daha yazmıyor mu bilmiyorum.
    Fikir bu yönden geldi mesela eleman ban aldığı zaman karsı tarafa da bildiri gitse?
    Biliyorum biraz zor bir olay ama fikir ya belki değerlendirirsiniz sonuçta banların büyük bir kısmı iki kişi arasında saygının bittiği noktada çıkıyor ve ban yiyen oyuncu çekiyor cezasını fakat karşı tarafın içinde bir kurt düşüyor, acaba admin var mı ? , bu adam ban yedi mi? , vb. Dediğimi yapabilirseniz hem insanların içinde bu şüpheler kalmaz hem seafight nin ne kadar hassas olduğunu görür hemde içimiz bir nokta da rahat eder.

Saygılarımla...

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bahsettiğiniz sistemin olması imkânsız içinize çok kurt düşüyorsa yazın sizde aynı kelimeyi ona anlarsınız ban alınan bir kelime olup olmadığını ekranınıza çıkabilecek sistem mesajından. :)