Banlar Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BUMERANG tarafından 24 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BUMERANG

BUMERANG User

Çözemediğim bir durum var 1 sene kapatılan gemiler açıldıktan sonra süresiz ban alıyor dediler ama bir şeyin farkındayım ben eski şeref puanı sıralamam 400 iken artı sonradan kastığım tp ler hariç o durumda iken 400 . sıradaydım şimdi ise daha 504 . sıradayım bunun nedeni nedi çözemedim yani bu banlı gemilerin açılıp banlanmaması neyi gösteriyor yada ney amaçlanıyor .

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Gösterin bana 1 tane açılan hesap. Bir tane diyorum sizin iddianız 100 üzerinde içlerinden bir tanesini göstermek zor olmaz sizin için sanırım.

3. sayın BİGPATRON bide yeni BANLAR geldi diye müjde verseniz bizlere tam süper olacak :D:D:D

ksr1907 bunu beğendi.
  4. NavySEaL

NavySEaL User

Benim merak ettiğim nokta şu serverlarda bot kullanmayan oyuncu bi elin parmağını geçmez nerdeyse. Kaçını banlayabileceksiniz? Bunu gerçekten merak ediyorum adam gibi banlarsanız oyuncu kalmıyacak ki inş banlayabilirsiniz..

5. bigpatron un oyuncuları düşünüp kolladığı kadar oyuncularda kendilerini düşünse kimse gereksiz laf kalabalığı yapmaz. bot dediğiniz sey tüm online oyunlarda var olan bir program. kullanıp kullanmamak oyuncunun insiyatifinde. ceza alırsa eğer oyuncu cezasını kabullenmek zorunda bu gayet doğal. forumdan ve support a bot kullanılıyor şöyle böyle vs. diye moderatör ve supporter leri oyalamak yanlış. onlar bot kullanan hesapların hepsini biliyor. bir defa pırıltı toplamak için koysanız dahi sistem taramalarında hesap kayıt altına alınıyor. bigpoint genel merkezden sistem otomatik olarak banlamaya başlarsa eğer; burada yazan kişiler ben bot kullanmadım hesabımı açın diye yakarışlarda bulunmaya başlıyacak. o zaman da bigpatron kötü adam diyeceksiniz. herkes görevini biliyor yerine getiriyor. biz ancak oyunun ve etkinliklerden beklentilerimizi bildirelim. moderatörlerde yukarıya ileterek oyunu daha eğlenceli hale dönüştürür.

●ђр● ve Kuantum bunu beğendi.
  6. BUMERANG

BUMERANG User

Banlar açıldı demedim o zaman sizde benim neden birden bu gemiler açıldığında 300 sıra gerilediğimi ? buyrun

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Banlı gemilerin açılıp banlanmamasi neyi gösteriyor yada neyi amaçlıyor yazan ben değilim. Siz daha ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. Konunuzu yeniden bir okuyun!

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.