BANLAR AÇILMAK ÜZERE..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve teko1 tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AKHILON

AKHILON User

görende hiç bot kullanmadı sanacak :)

RaNGeR ve .EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  2. hatırlat güzel kardeşim valla hatırlat :)

3. sadece ban yiyenler silinmedi biliyorsun dimi oyundan haberin yok banlanan gemilerin bir kısmı hala sıralamada banlı olmayanlar silindi şahsen tr2 de ilk 100 den ban yemeyen 40 gemi silindi

4. pizza ısmarlarsın büyük patron ödersin online sorunmu kfc dominos mc donalds ne fark eder :D

5. Mr.uLas

Mr.uLas User

,teko attın ortaya birsey herkez söyledıklerıne umut bagladı dedıklerın cıkmazsa insanların sana olan tepkisi dag gibi olur biliosun dimi

6. bence teko iş işden geçmeden kapat konuyu :D

7. zehir[zhr]

zehir[zhr] User

kardeş kaldı bir gün bu yaptığın kötü bir şakaysa sana tepki dağğğğ gibi büyür

8. benimde gemileri kapalı, gemiler kesin açılacak, ben söylemesemde herkes ümitli ki her gün buraya girip foruma bakıyorsunuz öyle değilmi ? tarihta oynama olabilir ama dediğim gibi 20şubat-1 mart arası büyük ihtimalle bir cevap alacağız.

9. Mr.uLas

Mr.uLas User

öyle de şimdi admin benim haberim yok diyor. dolayısı ile bende oraya takıldım. tamam oturup beklemekten başka çare yok. bakalım hayırlısı. bu şekil bir ceza sistemini kimse dogru bulmuyor. neden böyle oldu bu derece ağır yaptılar göz dağı mı vermek istediler tartışılır. umarım dediğin gibi olur. ben kendi aptallıgım yuzunden ban aldım. bişey katlamadım fidler açtım sadece. ama herkezin bu defa ders çıkardığını düşünüyorum.. insanlar buraya para akıttı biraz hatırımız vardır BP de . en azından öyle umuyorum

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  10. Sana katılıyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.İlk kez ban alanlar zaten bidaha kesinlikle yapmaz, daha önce ban alan adamlar ise özellikle sınırsız alanlar tövbe etmiştir.Önceden hile yaptıysa da nasıl olsa çoğuna ban atmıyorlar atınca da 1 ay bilemedin 2 ay atıyorlar diye yapmışlardır.Teko'nun konuya gelince bende sevindim açıklama gelecek diye ama mantık olarak düşündün mü daha program hazır değil hala harita katlamalı gemiler var ve hala da vuruyorlar haritaları.Daha bunlara ban atmadan kapalı gemileri açmaları çelişki yaratıyor.Ha belki banlananlar açılır yeni ban alacaklara 2-3 ay arası bişey atarlar.Tek yandığım bişey var ki savaş puanında 150 lerden 60'a kadar hızlı bir şekilde indirip sonra geminin banlanması.Keşke yapmasaydım değmezdi ne incisine ne barutuna

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  11. .tonio.

.tonio. User

bilmiyorum ama sanmıyorum açacaklarını bizim de sağlam arkadaşlarımız var admin takımından onlar bile yok açılmayacak diyor. bu arkadaşa inanmıyorum ama saygı duyuyorum. belki oda biryerlerden bişey duydu bizimle paylaştı. normaldir. bu cezalar çok ağır ama benım için bu saatten sonra seafight olsa da olur olmasa da olur yani. zaten kimse bu oyuna hayran değil. bu oyun yıllarca oynandıysa Teamspeak sayesınde. oradakı dostluklar muhabbet sohbet olmasa, kimse 1 saaten fazla oynamaz bu oyunu. dolayısı ile seafight geçici oradaki dostluklar kalıcı.. en azından benim için öyle

12. Aynen ama şöylede bir durum var oyunda ırkçılık mı yapılıyor gibi şüphe düşüyor insanın aklına.Tamam ben hile yaptım gemim kapandı inkar etmiyorum fakat yabancı serverdekiler niye hala açık.Adam neredeyse 5000 başak vurmuş e bunları nasıl yaptı nasıl vurdu bu kadar başagın vurulması tam harita katlama zamanında çok anormal bir durum.Program hazır değil diyorlar hazır değilse nasıl otomatik ban atıldı TR serverlarına.Niye sadece ve ilk TR serverlarında denendi.Bilirsiniz almanlar Türkler'i sevmezler 3 ay olacak adamlar yabancı serverde ağırdan iş yapıp ban atmıyorlar.Benim gemim kapalıysa onlarınki de kapansın.

13. .tonio.

.tonio. User

ben öyle düşünmüyorum. evet çogunluk türk kapandı fakat bir çok yabancının da kapandıgını bılıyorum. benim alyansım da adam kalmadı mesela. hepsini bir kenara koyalım eğer ki bigpoint altın yumurtlayan tavuğu kesmek istiyorsa kessin. kurtulmuş olurum kendi adıma konuşuyorum. bir gemi daha almak yada yapmak gibi bir niyetim yok. dünya para akıttım bu oyuna. bir ben değil herkez harcıyor. ama seafight çok yaygın bir oyun böyle yaparlarsa birdaha hiç kimse hiç bir bigpoint oyununu oynamaz. en azından ben oynamam

14. teko1

teko1 User

Arkadaşlar emin olun boş keseden sallamıyorum, aldığım duyum açıkca söylemek gerekirse birden fazla yerden,beni en fazla umutlandıran ve üstte bi arkadaşın sormuş olduğu '' bizim adminin haberi yok senin nasıl oluyor,''şeklindeki sorunun cevabı şöyle açıklayım; Hamburg da ikamet eden bir arkadaşım direkt firma bünyesinde çalışan 2 Alman çalışandan bilgi aldılar, ve o çalışanların verdiği cevap şu şekilde; otomatik ban alanlar yine otomatik açılacak ve bu hesaplar için belirlenen süre, sürecin hemen sonunda 1 ay, fakat diğer sebeplerden ban alanlar içinde yine 1 ila 3 ay arası bir ceza düşünülmüş fakat diğer haksız kazançlar için (EP+TP+ vs.) tam anlamı ile bir şey düşünülmemiş ve açıklama yapılmamasının yada gecikmesinin sebebi de, bot harici açık kullanan hesaplar için (katlama+pazar v.s ) hazırlanmaya çalışılan programın yapılamamış olmasıdır. Velhasıl kelam; hesapların açılacağı kesindir fakat verdiğim sürede oynama olabilir. Benim kendi çıkarımım bu tarih aralığını kapsıyor. Bundan hiç süpheniz olmasın..

Justice* bunu beğendi.
  15. sor bakalım arkadaşına son durum neymiş.

16. Mr.uLas

Mr.uLas User

bottan ban alanlar açılacakmıymıs yanı ?

17. satın teko adminim valla yağmasanda gürlüyon oda heyecanlandırıyo tabi bizi :)

teko1 bunu beğendi.
  18. mikfa_BAY1

mikfa_BAY1 User

teko attın kuyuya bi taş bakalım kim çıkartacak kuyudan....

19. AKHILON

AKHILON User

teko hangi serverda oynuyorsun :)

20. teko1

teko1 User

TR3 / Foo Lêon

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.