Banlanan oyuncular

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Saopaulo tarafından 24 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Banlanan oyunculara bir şans daha verilmeli mi?

1. EVET

oy sayısı 47
    74,6%
  2. HAYIR

oy sayısı 16
    25,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saopaulo

Saopaulo User

Banlanan oyuncular için bir anket hazırladım düsüncelerinizi belirtirseniz seviniirim.

2. aynen haritalarda oyuncu kalmadı

3. bencede verilmeli

4. verilmelide yabancı serverlarda hesap kapatımı neden olmamış düşündürücü :)

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  5. Bencede Bi Şans Verilmeli En Azından Banları Açılsa Borçlandırılsalar Banlı Kalmamak Şartıyla 3-4 M İnci Borçlandırılmalı Yada Yaptığı Hile Değeri Kadar İnci - Düşmeli :) :) En Azından Hem Bigpoint Kazanır Hemde Oyuncular Kazanır

6. yaptığı kazançlar silinmeli ve banı açılmalıdır. oyuncusuz oyun olmaz. seafight açıklarını kapatıp oyunu oynanır hale getirmeli ve oyuncuları hile yapmaya yönlendirmemelidir. eden hile yaptılar buna bir cevap aranıyorsa. ilk önce oyunu oyun kurucular oynamaya çalışsın . oyunda o kadar hata varki oynanmaz hale geldi. hileyi yapanlarda 3 ay dır açığın bilinmesinden bir gemi bile kapanmamasından sonra ben niye yapmiyim diyerek yapmıştır. bunda seafight ında hatası büyüktür. sebep aramaya gerekte yok açık bırakmayın kardeşim oyun bu oyuncuda değerlendirmesin. seafight açığı bilecek oyuncular bilecek forumdan açıktan faydalanmayın ban alırsınız diyeceksiniz 2 ay ban atmayacaksınız. adaları hile ile vuracaklar sen savaşacaksın geminde bişey kalmayınca ve bakıyorsun hile yapan gemiler kapanmıyor. sende bu hileyi yapacaksın ve ilk senin gemin kapatılacak süper bi şey bu :) adalet yok sadece oyunda gemi banlamayla bu oyun bir yere gelmez. bunu sadece biz oyuncularmı görüyoruz.her geminin ne kadar item yaptığı bellidir. bunları yaptığının 2 katı geri çeker yada eksiye düşürür gemileri açarsınız olur biter herkes cezasını çeker. 10 harita yapanla 200 harita yapana aynı ceza veril memelidir. ona göre banlar açılsın bence.

7. Acık dedıgın şeyı Programsız Yaparsın, ek program kullan oyuna mudahale et sonrada acık de, guzel ıs vallha

8. bunu oyuncu kendiiğinden bulamaz . ben bilmiyordum mesela. ama forumdan duyurudan öğrendim. arayıp sordunmu öğreniyorsun bu açığı oyun kurucular bilir ve oyunculara adminlele dağıttılar sen neyin derdindesin. önce yazılan yazıları oku. seafight ın haberi olmadan hiç bişey olmaz. bilerek yaptırdılar kardeşim.

9. aynen öyle global 4 serwerda bütün hileciler oyunda malesef:)bonus harita sıralamasına bakmak kafi(hileyle harita katlayanları görmek için)ama .....bu ban sistemi neye göre yapılmış hala anlamış değiliz.. eger ban veriliosa herkese verilsin .. eger herkese verilmiosa digerleride açılsın ...

10. sedoof*

sedoof* User

Ne afindan bahsediyorsunuz rutbeden dustuk hergun siralamadan geriliyorumm tum hesaplar silinsin umrumda degil

11. zehir[zhr]

zehir[zhr] User

Merhaba konunu şu mesajla değiştirirsen bazı arkadaşlar için aydınlatıcı olur + Konumda konuna destek atacağım
    .
    Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere pek çok kişi yapdığı çeşitli hilelerden ban aldı ki yapanların hepside pişman sizlere önerim hileyi yapan arkadaşların illegal yoldan yapdıkları malzemelerin çekilerek banların açılması

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.