banlanan gemıler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *ALENİ*_¹_* tarafından 4 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba iyi günler bi çok arkadaşımızın gemısı banlandı 1 ay ve sonsuz olarak fakat bu konuda ciddi bi haksızlık mevcut sporta yazıyoruz gerekenler yapılmıyor 1 ay bot kullanıp sonsuz banlananlar var 5 yıllık emek 1 ay içinde çöpe gidiyor fakat gemısı aylarca bottan çıkmayan 1 ay ban alıp kurtuldu lütfen buna bi çözüm getirin gemileri inceleyin banlamalarda büyük haksızlıklar var

2. Maestro^^

Maestro^^ User

bot kullanmanın 1 ayı, 1 yılı, 1 günü yoktur. bot bottur. illegaldir, kullananların hiç açılmaması lazım 1 ay az bile :)

3. ya ama gemısı bottan çıkmayanlar 1 ay banlanmış onlarıda süresiz yapsınlar haksızlık değilmi bu ??

4. oyunda nekadar sorunlar var bi bilseniz hala hiç bir sorun yerine getirilmedi

5. Sürekli bu tarz konular açılıyor sizde takip ediyorsunuz benim gibi fakat isteğe göre ban atılmadağını gayet iyi biliyorsunuz gerekli taramalar sonucu banlanmalar oluyor bunuda biliyorsunuz bence böyle sürekli foruma konu açmanızın bi anlamı yok :)

6. ya iyi güzel diyorsunuzda bu adaletsizlik olmuyormu gemılerı bi incelesinler ben buraya gemı ıd'sı bile atabilirim gemısı bottan çıkmayıpda 1 ay banlanan gemıler çok, çok az bot kullanıpda süresiz olanlar var bu can sıkıyor burdaki adminler isteseler incelerler ve isteseler adaletide sağlıyabilirler istedikleri gibi örnek verebilirim ıd'leri toplamam 5 dk mı almaz adaletsizlik var burda

7. REİS*38

REİS*38 User

https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-bot-algilama-sistemi.53844/
    Bu linkte altı çizilerek SINIRSIZ ban alacakları yazıyor.Bu kural ortadayken 1 ay ban almaları insanın zoruna gidiyor.

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

bot kullanmadan önce bunları düşünecektiniz maalesef artık çok geç. support size gereken cevapları zaten vermiş. konuyu kilitliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.