BANLANAN GEMİLER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ilayda__712870 tarafından 16 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BANLANMIŞ OLAN GEMİLERE AF GETİRDİNİZ SONSUZ BANLAR 1 AY BANA ÇEVRİLDİ BİZLER BOT VS. KULLANMAMIŞTIK AMA GÖRÜYORUZ Kİ KULLANIP ÜSTÜNLÜK SAGLIYANLARIN GEMİLERİ ER YADA GEÇ (BU 1 AY OLUR) AÇILIYORMUŞ.BUNDAN SONRAKİ AÇIKLARDA YADA BOT KULLANIMLARDA SİZLER NASIL OTORİTER BİR DURUŞLA KARAR VERİCEKSİNİZ.GEREKEN YAPILIP ÜSTÜNLÜK SAĞLIYAN 1 AY BAN ALANLARIN SINIRSIZ BANLANMALARI VEYA YAPTIKLARI HARİTALARIN İNCİLERİNİN GERİ ÇEKİLMESİ TEK ADALETLİ SİSTEMDİR. GEREKENİ YAPINIZ.

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

ne zaman bizim forum da sonsuz banlar '' 1 ay ban '' a çevrildi diye bir açıklama gördünüz?
    botlara af yok! olsaydı onca sene bu kadar oyuncu banlanmazdı ve sizde şuan buraya gelip bu şekilde bir tavır sergilemezdiniz.
    bot taramaları tarafından tespit edilen oyuncular daha önce ban yemişseler tekrar sonsuz ilk kez ban yemişse 1 ay ban atıldı.
    madem bu kadar eminisiniz af gelmiş sonsuz ban 1 ay a çevirilmiş konuyu açık bırakıyorum hesap ID verin veya supporta yazdıysanız Ticket numarası bırakın da inceleyelim?

3. FORM YETKİLİSİ MERCİLESS ID SÖYLEME GİBİ BİR DURUM OLAMAZ BUNLARI YAPIP 1 AY BAN ALMALARINI YANLIŞ GÖRÜYORUM BEN BUNU GEREKLİ MERCİLERE İLETTİM TÜRK YETKİLİLERİNE İLETMENİZ İÇİN BU KONUYU AÇTIM

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

bunu yukarı da yazdığınız mesajda sadece ben tek mi okuyorum ?

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Banlanan bir hesaba af falan çıkmadı sağdan soldan kulaktan dolma duyduğunuz laflar ile buraya yok şu oldu bu bu oldu tarzında asılsız şeyler yazmayın. Bot kullanımdan hesabınız kapatılmış birde haklı gibi pişkin pişkin konu açıyorsunuz! Hak hukuk şimdimi aklına geldi bot kullanırken onca oyuncunun hakkını yerken aklın neredeydi!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.