Banlanan gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve the-jackal tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the-jackal

the-jackal User

Haritadan bottan gemiler ban yedi bir sene önce.Hatta 4 gün kaldı ana banların atıldığı güne.Gemiler tek tek açılıyor.Bizdede süre yazıyordu ama birden sonsuza döndü.Ya hepsini açın yada hiçbirini açmayın.Hergün sıralamadan 1 sıra düşüyorum.Buda demek oluyor ki oyunda değişik şeyler oluyor kapanan hesaplar bir bir açılıyor.Bunun nedeni nedir.Supporta sorduk kopyala yapıştır yapıyor her soruya banlar sınırsıza dönecek diyor.Adam 3oo tane harita katlamış ban almış şimdi oyunda oynuyor.Böyle adalet mi olur bi dünya para yatırdık biz bu oyuna

2. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Süresiz kapanan hesapların açılma gibi bir olasılığı yoktur. Eğer açık kullandığını düşündüğünüz hesap var ise id si ile birlikte supporta şikayet ediniz gerekli incelemeler yapılsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.