banaka havalei

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Red_soldiers07 tarafından 30 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 30 dk önce kendi hesabımdan internet uzerinden havale ile ürün aldım fakat acıklama kısmına ödeme referans kdounu yazmadım bir sıkntı olurmu olursa ne gibi bir sıkıntı olur
    ürünlerimi nasıl alabilir
    bir de ödeme kısmında kredi kartı ödemesi sectğimiz zaman banka kartı'da yeterli bakıye olsada alısveriş yapamıyormuyuz

2. Captain.

Captain. User

Kredi kartı bildiğim kadarıyla banka kartı gibi çalışabiliyor farklı platformlarda kredi kartı gibi ödeme yapmıştım. Fakat havale konusunda yardımcı olamayacağım bir bilgim yok ayrıca int11' re hoşgeldin tekrardan oyuna başlamana çok sevindim.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

İşleminiz için 1 2 saat bekleyin eğer gelmezse support a durumu yazın ama 30dk biraz kısa kendi alisverislerimden biliyorum hep 1 2 saat aralığında geliyor kaldi ki calisanlar da saat 10'da basliyor diye hatirliyorum. Dedigim gibi biraz bekleyin..

Referans kodunu ise ben de havale ile ödeme yaparken bankanin mobil sayfasını kullaniyorsam referans kodu yazacağım bölüm olmadigi icin suana kadar yazmadim fakat bir sıkıntı yaşamadım. Herhalde aşamaları doğru gectiyseniz siz de sıkıntı yaşamazsınız.

Kredi kartıni sectiginizde havale ile dahi ödeme yapilabiliyor sistemde basit ödeme sitesi ile ödeme yapıyorsunuz çünkü ve dikkat ederseniz mail inize gelen mesajlarda eğer isterseniz hangi farklı yollarla da ödeme yapabileceğinizi söylüyor.

4. konuyu açan arkadaş TÜRKÇEYİ katlenmişsin :D:D:D

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Geri dönüş olmadığına göre herhalde halledildi sorun. Konu kilit..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.