Ban

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by By_Magnitude, Feb 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gemi yanlışlıkla banlanabilirmi ve kullanıcının bu durumda hakları nelerdir acaba ?

2. Selam,

Bot kullanmaktan ban aldıysanız bu sistemin otomatik yaptığı bir durumdur ve hata payı sıfıra yakın. Üçüncü yazılımları kullanmak GİŞ kurallarına(Yani kullanıcının hesabı açarken imza attığı sözleşmeye) da aykırı olduğu için kullanıcının hiçbir hakkı bulunmuyor. Tek hak supporta mail atıp nedenini öğrenebilirsiniz.

İyi Oyunlar

3. Merhaba,
    Aslan Hazinesi Paketinde hata oluşmuştur hata giderilene kadar bu paketten faydalanan herkesin gemisine işlem yapılacak size özel atılan bi ban değil sistem tarafından hata düzeltilene kadar gemiler banlı kalacaktır.
    Saygılarımla,
    Demircioglu
    Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

Attığım maile böyle bir cevep geldi şimdi nedir bu şaka mı yapıyorsunuz bot kullansam da 2 hafta banlansam gam yemiyeceğim eyvallah der geçerim bu yazıyı anlatır mısınız bi ☆Janissary☆

4. Bizde paketi aldık ancak hiçbir kapanma olmadı kaç saattir bence üçüncü yazılım kullanmakla alakalı bir durum kolay gelsin

5. Birader maile gelen cevap ortada üçüncü yazılım diyorsun hala o şekilde de banlanan vardır muhakkak ama ben maili buraya koyuyorum sen hala bizde aldık diyorsun.

6. Merhaba,
    Aslan Hazinesi Paketinde hata oluşmuştur hata giderilene kadar bu paketten faydalanan herkesin gemisine işlem yapılacak size özel atılan bi ban değil sistem tarafından hata düzeltilene kadar gemiler banlı kalacaktır.
    Saygılarımla,
    Demircioglu
    Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

Attığım maile böyle bir cevep geldi şimdi nedir bu şaka mı yapıyorsunuz bot kullansam da 2 hafta banlansam gam yemiyeceğim eyvallah der geçerim bu yazıyı anlatır mısınız bi ☆Janissary☆ @Bigpatron

7. Paket ilk çıktığında alanlardan birtanesiyim kardeşim ve benim gibi 4 kişi daha var ancak kaç saatir oynuyoruz senin söylediğin bir durum söz konusu değil. Üçüncü yazılım kullandı iseniz onunla alakalı bir durum diyorum kolay gelsin...

8. Merhaba,

Desteğe yönelttiğin soru için çok teşekkürler.

Lütfen hesabına oturum aç ve bir talep oluştur, böylece sana hızla yardım edebilmek için ihtiyaç duyacağımız tüm bilgilere ulaşabileceğiz.

Başka soruların olursa istediğin zaman bize sorabilirsin.

Saygılarımla,

Demircioglu

ne demek istemiştir. hesab id attım ve zaten attıgım mailde hesaba kayıtlı oturum aç derken oyna durumu aktif olmuyor

resimler budur

9. Bana da aynı mesaj atıldı şaka gibi bişey ban atıyorlae hata olduğunu söylüyorlar boşuna para yatırıyoruz bu oyuna hiçbir sorunun düzeleceği yok daha kötüleri geliyor üstelik...

10. Selam,

Supporttan size böyle bir cevap verilmedi, neden olmayan şeyden prim yapmaya çalışıyorsunuz? Bot kullanmışsınız hesabınız kapanmış. Uyarı niteliğinde sonraki saptamada sınırsız olacaktır.

Adil oyun için çalışmalarımız sürekli devam edecek.

Teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.

11. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Böyle bir cevap size hiçbir zaman verilmedi. Yollamış olduğunuz maile ait ticket numarasını yazar mısınız? Mailinize bu şekilde cevap verilmediği tespit edildiği taktirde hesabınız kapatılacağını bilmenizi isteriz.

Saygılarımla,

Sensible

Last edited: Feb 14, 2017
  12. Artemis

Artemis Community Team Team Seafight

Merhaba,

Öncelikle bir kişiye iftira atmanın güzel bir davranış olmadığını belirtmek isterim. Destek birimindeki geçmişinizi inceledim. En güncel mailinizde Ban aldığınızı ve bunun neden olduğunu sormuşsunuz. Destek Biriminde ki görevli arkadaşım da size bunu aynen şu cümleler le yanıtlamış: "Uyarı amaçlı, bot kullanımından dolayı kapatılmıştır. "

Yani ben burada sizin bahsettiğiniz gibi bir cevap görebilmiş değilim. Lütfen bir daha bu şekilde bir davranışta bulunmamaya özen gösterin.

Konu bizim tarafımızdan da ve size verilen cevabın açıklığa kavuşmasından dolayı da tarafımdan kilitlenmiştir.

İyi oyunlar diliyorum...

13. reis66

reis66 User

İyi günler bot dolayısıyla bazı oyuncular ban almış durumda ama şöyle bir sorun var ki diğer arkadaşlar 14 gün ban almış bot kullanımından ben sonsuz ban aldım bot kullanımında mantıklı bi açıklama yaparmısınız lütfen ..

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Evet bazı hesaplar 14 gün uyarı cezası aldı. Bu hangi kritere göre verildi vs tarzında açıklama yapmak bizim görevimiz değildir. Şayet itirazınız varsa yada kanıt istiyorsanız sizi temsil edecek kişi (avukat) Bigpointin banlardan sorumlu olduğu legal departmanı ile iletişime geçerek gereken açıklama ve kanıtı alabilir.

Bunun dışında bizim burada bizim yapabileceğimiz bir şey maalesef yoktur.

İyi günler.

Last edited by moderator: Feb 15, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.