ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 2 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

dün akşam chattaki CM le konusuyodum Ban aldım ne söyledim zaten yanlış bişi yazsam cm beni banlardı .2 bu nedir kelimeleri nerden seçicez türkçedenmi yoksa eski zeki müren (rahmetli) türkçesindenmi bunları forumda yazmak önemli değil ünlük hayatta kullanılan söz ve kelimelere bakın yani ben sana acur dersem sen ne oluyon hıyarmı yoksa en nadir olan bademmi (çengelköy) bunları ayırt etmek önemlii say cm lerim adminlerim modaretörlerim ve programcılarım hepsinini önünde bir tek nokta yeter. NOT VE DERS OKU ÇALIŞ BABAN GİBİ EŞŞEK OLMA nokta ve virgül ayrımlarını okuyan yapar zaten .

2. Mister_No

Mister_No User

Özür diliyorum ama bana k.tasımı attyırmakla siz suçlusunuz konu ne derseniz konu yok sadece chat cm ve adminleri ben burda hergün gelip yazarım ama sonuca daha ulasamam.bunun için tekrar özürlerimi kabul edin fakat birazda kendinize çeki düzen verin kimsenin malı kalmadı bu dünyada..devamıda var eski türkçe çok kişi anlamaz ve zaten gerwksiz herkes işini yapsın kimseyede iltimas olmasın yeter hakkaniyet bunu gerektirir.

3. Mister_No

Mister_No User

chat taki cm le konusurken 2 saat ban alırmı yav biri? :)))

4. mamı_55

mamı_55 User

Alabiliyor demekki :) Sistem banı almış olabilirsiniz hatalı banlar konusuna yazın.

5. Mister_No

Mister_No User

eger yaptı isem oyunu bırakıcam .kimse ile konuşmuycam hayat boyu.

6. mamı_55

mamı_55 User

Kardeş gece gece kim kızdırdı seni bu kadar sakin ol biraz :) üst üste konu açınca birşey değiştirmeyecek :) chat banı almışsın anladığım kadarıyla hatalı banlara yaz yetkili ilgilenir hatalıysa açar banını değilse sebebini söyler ;)

7. Hatalı sistem banlarına yaz hocam ilgilenirler.

8. Mister_No

Mister_No User

orada yapamazlar.

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Chat banları için hatalı banlar kısmına yazın incelensin.

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Diğer mesajınızda belirttiğim gibi hatalı banlar kısmına yazın lütfen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.