ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mahzen-iCihad tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haha :D teamspeak 3 konuma programı orda bütün seafight oyuncuları olur konusur oynarlar düşman oyuncuların ayrı tssi olur karsılıklı savasılır filen işde :D

isyankar_37 ve Mahzen-iCihad bunu beğendi.
  2. heeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D hacım benim daha çooookkk fırın ekmek yemem lazım :D

3. haha :D neyse kardeşim benim çıkıyorum varmı isteğin

isyankar_37 ve Mahzen-iCihad bunu beğendi.
  4. canının sağlığı hacım ALLAH razı olsun :) fi emanillah :)

5. *Sempatis*

*Sempatis* User

Mahzen-iCihad bunu beğendi.
  6. ya hacım harita kartlarını tamamladım ama gözükmedi bende yazdım ki cenabette değilim niye olmadı anlamadım latife yapıyım dedim nisanın 8ine kadar banlandım el insaf :) banımın düşürülmesini rica ediyorum

7. *Sempatis*

*Sempatis* User

dedigim gibi buradan size yardımcı olamazlar, forumda her konunun farklı bir bölümü var siz Loncalar kısmına yazmışsınız bu kısım Lonca arama ile ilgili bir bölüm, https://board-tr.seafight.com/threads/hatali-sistem-banlari.40623/ id niz ile bu kısıma yazarsanız bir hata varsa duzeltilir k.g :)

NoName** ve Mahzen-iCihad bunu beğendi.
  8. peki ALLAH razı olsun hacım :)

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

genel sorular bölümünde sabit konu vardır oraya yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.