Ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Benimle benzer görüşte misiniz?

Anketin kapanma tarihi 24 Mart 2015.
  1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;

Oyuncu adım -_-Atomik-_-[•♪•] , ben bugün Türkiye saatiyle 08:40 (+-4) ban aldım. Banım 1 saatlik bunun için açılması için basvurmuyorum fakat incelenmesini istiyorum. Artık aldığımız banları kim neden vuruyor bilmiyoruz, sohbetin en güzel yerinde ani anda geliyor ve bu durumda oyuncunun hiçbirsey yapması mümkün olmuyor. Kişinin aklında ben bu banı neden aldım sorusu kalıyor. Üstüne haklı mı haksız mı bilmiyoruz. Diyelim ki cümlenin içinde "ama" geçicek, bir tane -a yı koyamadı , olabilir herkes kaçırabilir. Yazdığı kelime argoda olsa kişi -ama yazdığını düşünerek kendini haklı buluyor ve isyan etmeye başlıyor. Bu ve buna benzer birden çok örnek verebilirim ama gereksiz olduğunu düşünüyorum. Chatte ki bu açığın kapanmasını ve eskiden olduğu gibi chat adminlerinin (cm) bir isimle karsımıza çıkmasını ve banı neden aldığımız hakkında belirli kalıplar kullanılmasını istiyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum.

.aşkoo.65 bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

o şekilde olur siz görmek istersiniz bazıları da art niyetlli kullanır bu durum mümkün değildir. sonra dan yetkilire chatlerden forumlardan küfürler yağar. daha önceden 5 senelik tecrübeyle yaşandı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.