ban verilmeyen bazı gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 7 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın big patron benim size soracağım bir gemi var bu gemi 15 lvl global avrupa 3 de PERLA_67 ıd si 28984729 bu gemi bir yıldan fazla bir zamandır botta ve ışıkta sürekli inci kasan bir gemi ben bu gemi ismini foruma daha öncede yazdım bu adamı sistem bir sene gibi uzun zamanda nasıl yakalayamıyor acaba sisteme yakalanmayan farklı bir sistem kullanıyorsa eğer 1 haftalık takibe alın bu kişiyi ben bilgisayar başında yeri geliyor 8 saat oynayıp gözümüzün feri gidiyor ben en fazla 20 bin inci kasarken bu adam bot sitemiyle admiralede sıkarak yüzbinlerce inci kasıyor lütfen adil bir oyun için daha iyi bir takım kararlar almanızı bekliyorum

Oyunkolik ve fenomen_foo bunu beğendi.
  2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Manuel işlem yapılamamaktadır, er ya da geç harici program kullanan her gemi banlanacaktır.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.