BAN suresi !!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Efendyyy tarafından 25 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efendyyy

Efendyyy User

selam ben oyuna basladıgım gun bı gemı muhabetınden dolayı 30 gun ban yedım bu sure cok uzun ve artık oyun chat ım banlıyken cok sıkıcı bı hal almaya basladı cunkı ts de kullanmıyorum lutfen banımı kaldırırsanız cok sevınırım duzenlı para atıp oynuyorum oyundan sogucam bole gıderse bı daha da ole bı muhabet yapmam sımdıden ılgınıze tesekurler !!! ID 166/41995019

2. Para harcaman birşeyi değiştirmez .. 30 gün ban aldığına göre sağlam birşey yazmışsın chete açılcanı sanmıyorum ama zaten yanlış yere yazıyorsun buraya yaz https://board-tr.seafight.com/threads/hatali-sistem-banlari.62821/page-87#post-419743

3. Efendyyy

Efendyyy User

tesekurler ... grmı alım satım muhabetı yapmıstım ama gerek kalmadı artık kendı gemımı gelıstıırıom BAN yemem onun ıcındı

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

arkadaşlar gereken cevabı verdiğinden konu kapanmıştır lütfen chat banları ile ilgili konu açmadan direk hatalı sistem banları adlı konuya yazalım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.