Ban sebebi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yabancı tarafından 2 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yabancı

yabancı User

ne diye 1 hafta ban aldım bir söylerseniz sevinicem yazdıklarımı aynen buraya yazın ama.

2. hatalı sistem banları kısmına yazman lazım. buradan yardımcı olmazlar.

3. kardeş genel sorular bölümü en üstte hatalı banlar var id numaran ile oraya yaz sana açıklama yaparlar

4. yabancı

yabancı User

benim derdim ban süreleri değil maksadı ne ise onu öğrenmek ha burda konuyu açmışım ha hatalı sistem banlarında konuştuğum kişi sistemin cm i onla konuşurken bile ban alıyorsam gereksiz yere bu gereksiz yere alınan banlar sistem hatası olamaktan çıkıp oyun hatası oluyor o yüzden burda açıp durdum bu konuyu.

illa derseniz hatalım sistem banlarına yazın orayada yazarım.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Her konunun yeri ayrı. Chat banlarına bakan arkadaş bu kısıma bakmıyor bu nedenle 50 tane konuda açsanız buraya cevap alamazsınız. Chat banınızın kontrol edilmesini istiyorsanız ilgili konuya yazınız lütfen.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Konu yanlış kısıma açıldığı için kapatılmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.