Ban Nedeni Neden Açıklanmıyor?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve legendary. tarafından 28 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. legendary.

legendary. User

Merhaba,

Benim merak ettiğim bir konu var. 29.09.2012 yılında sadece şarapnel hilesinden 1 yıllık ban aldım. 1 yıl sonra gemim açıldı (29.09.2013) ve 2 gün sonrasında tekrardan önce 1 yıl daha sonrada bu sınırsıza çevrildi. Support yöneticilerine neden ban aldığımı soruyorum şarapnel hilesi diyor. Ben hile yapmadım yaptıysam gemi loglarını atın dediğimde de bana farklı cevap veriliyor ve yok BP kuralları 8.3.1. ve 8.3.2 yi okuyun denilerek cevap atılıyo. Şimdi merak ettiğim illegal bi durum olmamasına rağmen neden sınırsız ban aldığım? Lütfen kimse durduk yere ban atmaz demeyin. 5 yıllık emek bir anda neden çöpe atılır? Nedense cevaplar hep aynı hile yaptın ne hilesi şarapnel hilesi at logları cevap yok. Maddiyatı geçtim verilen onca emeğe yazık değilmi. İstanbul Bigpoint ofisine gittim cevap yok. Almanya'ya 3-4 defa fax çektim yine cevap yok. Adalet istiyorum

ID : 12263669

Saygılarımla

2. merhaba kardeş ben bi gemi aldım tr1de bende 5 senedir bu oyunu oynuyorum tr1de satın aldığım gemi 20.sınıf 20 lwl 2 sene oldu tabi alalı şuanki 40.sıralardaki bir gemiyle o zman eşitti ben gemiyi aldım ts aracılığıyla çok sağlam bi arkadaşımdan aldım nickimden dolayı sanırım sonsuz banlandım aldığım fiyat 300tl di 2 sene önce ben parasını geçtim aldıktan sonraki emeklerime acıyorum ve şuan iskandinavyadayım gene 5senelik çarımı oynuyorum gemim 2 kere sıfırlandı big point yeni bişey yapmış şimdi güverteler satılamıyo keşke şimdi top gülle vs. bunlarda atılmasa gemiden ve şuan oyunda 27.sınıflar full bota verilmiş durumda yabancı oyuncular türk oyuncular adminler bu gibi oyunculara ban vermiyo sen ve benim gibi oyunculara işte böyle sonsuz banlar veriyo oyunda artık şuna bakıyolar kim big pointe çok para yatırırsa onun gemisi banlanmaz bedava oyuncu bırakmıyolar yani anlıcağın bu kadar alçakca bir yönetim var!!!

3. legendary.

legendary. User

Güven Baba,

Ben 2008 yılından beri oyuna yatırdığım parayı hesap etmedim. Ama iyide para kazandırmışımdır diye düşünüyorum. Bedavalık bir durumum yoktu yani benim. Ben maddiyata değilde gece gündüz verdiğim emeğe acıyorum. İşim gereği günümün büyük kısmı pc başında ve akşamları da evde yine oyuna giriş yapardım. EMEĞE SAYGI!...

4. »●яeвeŁĬǿй●«28 19.sınıf 20 lwl bunnuda sıfırladılar gemim g-maile kayıtlı şifre çok sağlam bi şifre bununda hesabını veremezler!! Đзđεмĩή*ßắśтǿйµ28 20.sınıf 20 lwl buda sonsuz banlandı

5. Big pointin adresini verebilirmisin istanbuldaki bende gidip konuşcam

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

bu tür şikayetlerinizi supporta yazzın.

seafight ta gemi ticareti yasaktır foruma yazdığınız için bannlandınız !

yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.