Ban Alırmıyım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~Borealis~~ tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alt gemime üst gemıden npc keserek altın kasıcam alt gemıme filo açıcam ve para o filoda birikecek bi süre sonra üst gemimi o filoya sokup altınları alsam ban alırmıyım yapmayı düşündüğüm suçmu ?

2. BU KADAR KORKMAYIN ŞU SEAFİGH'TAN ADAMLARA BAKIN OYUNCULARI NE HALE GETİRMİŞLER YOK 2 GEMİ KASSAM BAN ALIRMIYIM ADMİN GEMİSİ BATIRSAM GEMİM KAPANIRMI

3. sedoof*

sedoof* User

Kardesim korkucak birsey yok adamlar harita katlama yapiyorlar ban almiyorlar birsey olmaz merak etme bu bile suc degildir

4. YAPIN KARDEŞİ HİLE BU OYUN BUNU HAKEDİYOR BEN 2 SENE OLDU BIRAKALI KUYRUK ACISI DEĞİL YAHUDU OYUNU OLDUGU İÇİN BU KADAR YAZIYORUM YOKSA TAKMAM SİZLER BULDUĞUNUZ ACIĞI YAPIN ÖLÜMMÜ VAR SONUNDA

5. sedoof*

sedoof* User

Kardes 1 yilimi verdim gemime simdi bi harita katlamadan ban almasini istemedim yapan gemiler ban alsin ama sunu ekliyecem tum gemiler kapandigi zaman oyunda eskisi gibi olmiyacak oyuncu sayisi asiri dusucek her gecen gun herseyi parayla yapiyorlar su mesajim belki seafight yetkilerine iletilir..

6. *Sempatis*

*Sempatis* User

:D Merak etmeyin bir şey olmaz böyle yapacagınıza alt geminizede başka bir tarayıcıdan girerek kasabilirsiniz daha iyi olur tavsiyem :)

ξc~кuτĻuнαη~ξc bunu beğendi.
  7. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

herhangi bir sorun hile kullanmaadiginiz surece.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.