Balyoz ve Tahrip Topu Paketi Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ tarafından 14 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şu özel güne yakışır şekilde toplar satışa sunulsa daha iyi olmazmıydı.kaç gündür top paketleri beklemekten usandım bigpoint para gelecek yerden niye top esirger anlamıyorum.Sabırsızlıkla satışa sunulmasını bekliyorum.

2. Para harcamak için ne kadar isteklisiniz..

3. Stresten sadece oldugundan değil

4. İndirim paketi hariç 100 TL olmadı oyuna yatırdığım gemi çokta kötü durumda değil parasızda zevk alınıyor para yatıranları anlamıyorum :)

5. Günde 1 saat vaktim oluyor.vakit olsa paraya zaten gerek yok

6. Bak şimdi biri sana para harcamak için ne kadar isteklisiniz yazmış o arkadaş aylık senden daha fazla veriyor aşagı vermiyor oyuna oyunda kafa gemi yani full balyozdur

diğer 100tl verdim gemi kötü değil diyen arkadaşta globalde oynuyor tr gelirse gemisi kötü olur vede parası olsa devamı kesin gelir

Şimdi seni eleştirdiler bnde eleştirdim bak ne yazarlar bana sen bizim muhasebecimizmisin, fatura sana mı geliyor vs. Vs.

Bide senin fikrine katılıyorum bencede iyi bir paket gelebilir geçenki güzeldi onun gibi 50tane 5.Seviye vudu 14gün güverte vs. Vardı 150tl
    Oyundan zevk alıyorsan para yatır bence çünkü daha zevkli oluyor

亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ bunu beğendi.
  7. Şu NightWish66 adlı arkadaş sana sesleniyorum,

Paket çıktığında alıyoruz ancak paket çıksın istemiyoruz.

Aradaki farkı bir kavra önce..

8. Paket çıkınca para harcamak için ne kadar isteklisiniz.

Bir kanun mu var paket çıktı alın diye :D

Son düzenlenen: 16 Eylül 2017
  9. Paket satışa çıktı oyunda hep matematik hesabı diyolar ya adminler öyleyse alın daha ucuz hesap.bokora her ay 5 kupa atın 15 tahrip veriyor 225 tl cebinize kalır.suanki 30 luk paket 250 tl onun yerine 230 bokor kupası alıp daha avantajlı çıkarsınız.ha bu arada bu tahripler altın kaplamamı fiyatı görünce merak ettim:))