Balyoz Top Vuruş Ve Fiyatları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 30 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. balyoz topunun diğer toplara göre oranını matematiksel hesaplamama rağmen. oyunda yansımadığını farkettim daha önceden yaptığım bir çalışmaydı

artık balyoz topu 2 kat daha pahalı peki bizim bu topu almamız için ne sebebimiz var?
    bu topun bize sağladığı kazanç nedir?
    özellikle bigpatrona sormak istiyorum ileride tahminen balyoz topuna yeni bir güncelleme gelirmi? iyileştirme bakımından avatanj sağlayacakmı?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Öncelikle tam tersine, eğer hatırlarsanız balyoz topunun matematiksel hesabını size yapıp tahmin ettiğiniz değerlerin hatalı olduğunu bir konuda size ispatlamıştım.

Fiyat - kazanç oranı size yeterli gelmiyor ise almayabilirsiniz tabiki, isteyen alır istemeyen almaz.

İleride bir güncelleme gelir mi bunu bilemeyiz, bilinse de zamanı gelmeden zaten paylaşılmaz.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.