balkabağı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve muti38 tarafından 29 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muti38

muti38 User

balkabağı gemi tasarım resimlerine nerden ulaşabilirim ?

2. gedrof

gedrof User

acele etme

3. Froentsr

Froentsr User

Harbi 1 gün önceden görüp antreman mı yapacaksın:))

4. Beta servere ekelnmişti revonto , gargoyle ,cehennem ateşi sistemleri mevcut yine görev verici var gantril map var. Sistemler geçen senekiyle aynı sadece yeni tasarım eklenmiş olabilir onunda görsel değişikliği henüz yayınlanmadı.

UBR-17-STR-3040 bunu beğendi.
  5. bete serverinden bakabılırsıniz

6. muti38

muti38 User

Teşekkür Ederim Kardeşim . Alakasız yorum yapanlara örnek olasın

*Sensitive* bunu beğendi.
  7. Fikrine saygı duyaırm fakat herhangi bir yenilik olmadığını tasarımnda görüntüsü paylaşılmadığını belirttim size nasıl alakasız geldi çok merak ettim :D

8. muti38

muti38 User

alakasız yorum lafını size söylemedim yanlıs anladınız arkadasın teki antrman mı yapcaksın yazmıs onun ıcın dedın size demedim yani ksura bakmayın :)

9. Çok çok özür dilerim ben mesajınızı yanlış anlamşım şuan okuyunca bi dank etti dalgınlıgıma verin :) Forumda biraz tepki alıyorumda onlardan biri sandım tekrar siz kusura bakmayın .)

Serkan~Soare[*] bunu beğendi.
  10. muti38

muti38 User

önemli değil nedemek :)

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Cevaplar icin teşekkürler, etkinligin baslamasiyla her seyi öğreneceksiniz az kaldı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.