Balkabağı Festivali

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. parazitin

parazitin User

antik nişan kasabileceğimiz bi npc veya iskelet özü yerine kabak özü istese çok daha rahat olur

çAğRı bunu beğendi.
  2. Porstmouth

Porstmouth User

sistemlerin azda olsa gülle vermesi lazım.
    nişan kasmak cok zor kaldı ki nişan için harcanan özler yüzünden karaborsadan hiçbir şey alınmıyor.
    grup haritaları klanlar için yapılmıs benim gibi alyanssız oynayan oyuncular için herhangi bir kazanımı yok.
    ona da zaten sınır getirmissiniz karaborsada gözükmüyor.

3. sayın yetkililer forumda bas bas bağıryolar bu labirent haritasında hatamı var yoksa böylemi diye etkinlik bitincemi cevap verilicek
    bu haritada hata varsa bu ne zaman çözülecek
    bu haritada hata yoksa bu harita nasıl yapılıcak
    oyunu berbat bi hale getirdiler haritalar değişti miçonun özelliği değişti kabak etkinliği külliyen zarar ve zevksiz botlar cirit atıyo dokunan yok madem program çalıştırılıyo bu botlar hala nerden türüyor böyle herşey bi yana dünyanın 1 numaralı oyununu sunuyomuş gibi para harcatma peşindesiniz verdiğiniz hizmete bakarsak ''sıfır''
    kapatsınlarda bizde kurtulalım oyunun sahipleride

TiryakiHasan bunu beğendi.
  4. sayın adminler raporlarına yazarmısınız rica etsem şu sandıklardan vudu topu çıkma ihtimali artsa ve karaborsaya balyoz topu veya alev topu konması için teşekkür ederim .....

5. bizim yetkililerde mi sorun yoksa almanyadakiler türklerimi sevmiyor ya da bizim adminler kovuluruz diye birşey soramıyorlar galiba etkinlik olsa en son bizim haberimiz oluyor ve yeterli acıklama olmuyor

elin yapımcısı etkinlik yapacak diyelim kendi admin gemisiyle deneyip değerleri ona göre ayarlıyorlar etkinliği ona göre düzenliyor anlatabiliyormuyum bize o yüzden zor ve sıkıcı geliyor labirent haritasına girdim 7 saniyede battım

İyori_Yagami bunu beğendi.
  6. bakalım reset ile düzelecek dediler ama inşallah düzelir. ruh ile antik nişan aldım. saniyede battım 2-3 kez.

7. antik nişanı karaborsa hariç nerden alıcaz antık nısan kasılmıyor

8. Bu kadar saçma bu kadar düşüncesizce tasarlanıp etkinliğe konulan şu labirent saçmalığına yazmadan edemeyeceğim.
    Öncelikle hiç hareket etmeden önünüzde biryerde ufak embla gibi birşey var onu vurun ama aşırı seri atıyor yukarıya sakın çıkmayın boss sizi öldürüyor 4-5 saniye içinde batmamızın tüm sebebi bu kanarlarda hareket edeceksiniz görüş menziliniz çok düşük (belki özel taşlarda olan ve kalede olan görüş menzili taşı işe yarayabilir bu saçma mini oyuna girmeden onu aktif edebilirsiniz) sonra tam dibe girmiş bir şekilde hız taşı basarak tam harita dibine tam köşeye hareket ediyorsunuz 4 tane npc vurmamız gerekiyormuş ben bunları anca 25 dakika sonunda vurabildim ve tam son emblayı vururken byük boss'a yem oldum.
    Harita ortasına sakın gitmeyin hemen batarsınız. Harita diplerinde 4 köşeyi dolaşın o 4 emblayı bulup vuracaksınız ilk görev bu 4 ünü vurunca büyük ihtimalle bossun verdiği hasar azalacak sizin görüş mesafeniz çoğalacak ama bu sadece tahminim.
    Bu mini oyunu bulanı tebrik ediyorum çok düşünceli beynine sağlık.

**denizlerinfatihi** bunu beğendi.
  9. Kasılması bir dert mini oyunları oynaması bir dert.

10. · Jack Dayı: Verdiğin hasara göre İncilerle ödüllendirilirsin. En çok hasarı veren ve son atışı yapan oyuncular fazla İncilerle ödüllendirilir. Ayrıca, son vuruşlarla veya en çok hasarla geçen yılın etkinlik tasarımı “Azizler Günü Arifesi” ve Antik Nişan kazanma şansı vardır.

Bu veriyor ama şans diyor görevlerde var günlük mü bilmiyorum onun dışında yok. Birde almadıysanız PUMPKING2018SF bu kodun içinde 5 adet var

blackgo31 bunu beğendi.
  11. Arkadaşlar ayarlar-Grafik Animasyonlara gelin efektleri gösteri açın sadece güçlendir işaretsiz olsun diğerlerinin hepsi işaretli olsun !
    Oyuna girin girince hemen üstünüzdeki küçük gantrili btırın sonra etrafta dönen çemberleri göreceksiniz sarı renkli onlara değmeden yavaş yavaş ortaya doğru ilerleyin büyük gantrili görünce saldırıya gççin ve sürekli etrafında dönerek çemberlerin size değmesine izin vermeden vurun bitirip ödülünüzü alın.

12. labirent oyunu çözümü : Arkadaşlar ayarlar-Grafik Animasyonlara gelin efektleri gösteri açın sadece güçlendir işaretsiz olsun diğerlerinin hepsi işaretli olsun !
    Oyuna girin girince hemen üstünüzdeki küçük gantrili btırın sonra etrafta dönen çemberleri göreceksiniz sarı renkli onlara değmeden yavaş yavaş ortaya doğru ilerleyin büyük gantrili görünce saldırıya gççin ve sürekli etrafında dönerek çemberlerin size değmesine izin vermeden vurun bitirip ödülünüzü alın.

13. mr.gold**

mr.gold** User

karaborsadaki Kayıp Aşk Canores paketindeki carones ve luridos nedir?Birde millet 2 kez 7 ser gunden 14 gun aldi micoyu ben sadece 7 gun alabildim,digeri cikmiyor..yani birikmis mico var diye mi bu guzellik? bu kadar ince hesaplar yapmasin bu almanyadakiler..

14. Sayın BİGPATRON ( ruh takasınısınırsıza çevirtebilirmisiniz ve ayrıca antik nişan için lütfen çözüm getirtirmisiniz çok pahalı ve toplanması en zor özlerle satın alınıyor lütfen adminimiz ve temsilcimiz olarak çözüm getirtin.

15. antik nişan sınırlı karaborsa da bitti şimdi antık nişanın havadan gelmesini mi beklicez yoksa grup işi burda bıtmış midir antik nişan istiyoruzz....

16. Porstmouth

Porstmouth User

boss haritası vurmama ragmen sıralamada gözükmüyorum

17. Porstmouth

Porstmouth User

etkinliğe bu kadar yama yapacagınıza keske etkinligi kaldırıp dogru düzgün işleyen bir etkinlik yapsaydınız :)

18. Phantom Labirentine girdiğimde 5m canlı boss a vuruş yapamıyorum. Çıkış giriş yaptığımda düzeliyor ama nişanlarım gitmiş oluyor. Bu sorunun farkında mısınız?

19. AKHILON

AKHILON User

Phantom Labirentine giriş yaptığımızda ilk gün güzel çalışıyordu ama 2 gündür batıyoruz daireler falan filan var forumda nasıl oynanacağıda yazmıyor acil bi el atmanız gerek nişanlar zaten çok pahalı @Bigpatron

20. antik nişan kasıcak bi sistem yokmu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.