Balkabağı Festivali 2016

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 31 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. heaty

heaty User

En azından karaborsaya kabak özüyle alınabilen pet konulsa iyi olurdu ( Özelliği olmasada olurdu) En azından yeni başlamış 1-2 haftalık oyuncular sadece kabak özü kasabiliyor. buda tek basına bi işe yaramıyor.

Son düzenlenen: 2 Kasım 2016
  2. örümcek mi? kabak özü yazacaktın galiba :D:D:D

3. sayın yetkili arkadaşlar bu etkinlik geçen sene 1 aydan uzun idi şimdi süre neden kısaldı acaba seafight zararmı ediyor bu anlayışla devam ederse seafight en az 2 sene sonra mumla aramaya başlar oyucuları çinlilerle ortaklık yaptınız her etkinlik rezalet ve fiyasko dört gözle bu etkinliği bekliyoruz ama ne fayda moderatör lvl yapsaydınız der diğeri yetenek yapsaydın der sizler oyunda full yetnekli ve full kaleli gemiyle oynarsanız bu oyunu sadece yazdım cevap verdim olur yaptığınız görevlerde inci ve kristal veren görevler hergün tekrarlasa olmazmıydı zararmı ederdiniz tek göreve mahkum ediyorsunuz oyuncuları gerçekten çok yazık diyecek başka sözüm yok

4. heaty

heaty User

Amanın yanlış olmuş :) Teşekkürler Düzelttim :)

5. neden herkezin levelini yükseltmesini istiyolar anlamadım yani ileriye dönük bir plan mı var?

6. KANUNİ

KANUNİ User

sayın bigpatron
    oyunda artık fazla eğlenceli bir sey kalmadı
    biz sandıklardan yeniden tasarım cıksın istiyoruz
    özellikle spectra, herkesin beğendiği tasarım sekli bile yetiyor
    bunu dısında baska tasarımlarda bekliyoruz
    eskiden sandıklardan tasarım cıkardı yanındada 25 bin sarapnel güllesi verirdi.
    bu isteklerimizi gerekli yerlere iletirseniz seviniriz.

7. uzun zaman da sonra en karlı etkinlik bu sadece sandık açarak 4000 bin kabak özleri elde etim sandıktanda iyi gülle çıkıyor pupking king batırıyorum inci topluyorum sandık açınca 7 kabak özü veriyor

яoтαsız bunu beğendi.
  8. 2016-11-03 10:20:02
    8123 x Balkabağı Cephanesi aldın.
    2016-11-03 10:20:02
    7 x Kabak Özleri aldın.
    2016-11-03 10:20:02
    Giderlerin: 1 x Etkinlik anahtarı. Sebep: Sandık açıldı kimse şikayet emesin

яoтαsız bunu beğendi.
  9. buda 4 bin inci demek

яoтαsız bunu beğendi.
  10. sayın yetkililer yarın etkinlik sıralaması belli olacak ve ödüller alınacak sizden ricam sıralama belli olmadan haksız yere puan toplayanları açık kullanları tespit edip puanlarını silin emeğimizin karşılığını alalım

11. Hyden

Hyden User

oyuna girebilen var mı şuanda ?

12. yumi

yumi User

hiç bir özelliği olmayan bir pet çıksa yeni oyuncular memnun olur. yeni hesap açanlar artık pet alamıyor.

яoтαsız bunu beğendi.
  13. Size bir tavsiyede bulunayim mi ? Hemen etkinligi unutun. Kış etkinligine inci kasin. O etkinlikte hem tasarim hemde pet alma sansiniz yüksek. Katlayici alin ve pirilti toplayin.

KANUNİ ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  14. KANUNİ

KANUNİ User

balkabağı festivaline özel
    sadece alt lw lere balkabağı peti verilebilir
    cokda güzel olur diye düşünüyorum
    reventodan pumpkıng ler cıkıyorya onun peti olsa cok güzel olur
    özelliğide +20 hız bonusu ve balkabağı güllesi efekti olsa nasıl olur?

alt lw ler grup haritasına girip haritanın verdiği peti alamıyor zaten
    karaborsada da iyi petleri alamıyoruz

15. KANUNİ

KANUNİ User

anahtar aldım 1 tane inci gitti, etkinlik anatarı gelmedi sonra 1 tane daha aldım oda gelmedi yine inci gitti
    2 bin incim gitti bosa ne olacak simdi

16. görev verici ve mini oyun güvenli limanda yok düzeltin

17. güvenli limanda mini oyuna giriş kaldırılmış neden

18. kaddarr

kaddarr User

dullahan adlı npcyi nerde bulcaz ?

19. beyler limana bosslara girmek için görevli gelirse burdada paylaşında haberimiz olsun :)

20. küçük bossta 56 k kabak güllesiyle vurması normal mı yoksa bu bir hatamı ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.