Balkabağı Festivali 2016

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 31 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bunu düşünmemiştim dostum, doğrudur ozaman kolay gelsin.

2. fette48

fette48 User

lütfen şuna bir açıklık getirin sayın hp kralın kesesini almanın ve diger tasarımları almanın yolu nedir ? defalarca bitirmemize rahmen vermedi her defasında mukemmel bitirdin yazıyor yine lordun kesesi veriyor bu şans değil artık

3. 66hakan

66hakan User

EyvAllah sagolasin iste bir tane tasarim ciksa yeter diye vuduyu atiyorumda daha cikmadi gülü seven dikenine katlaniyor :D

4. karaborsadan sandık alacam alamıyorum oyun gene gitmiş herhalde

5. bu karabıorsayı düzelsin sandık alamıyorum

6. karaborsadan gülle sandık alamıyorum sürekli oturum kapanıyor bazende sayfa bağlantısı gidiyor

7. onlara hiç gerek yok 70 bin kabak ile haritayı bitirebilirsin :) haritaya girdiğinde yardımcılı gir ve solon sikkesi olarak yardımcı seç en solda. ödül miktarı düşer ama yinede i bitirirsn 10 dk sürer zaten sen sadece hayalet gantrile sıkarsınb yardımcın da embla çoğaltmaz o kadar oldu bitti :)

8. MuRaT.TR

MuRaT.TR User

sa kolay gelsin nimeti aldım bitti tekrar alamıyormuyuz?

9. as karaborsada yoksa alamıyorsun

10. Etkinlikte grup haritasına şifacı girmek ve rakip oyunculardan inci veren yardımcı NPC'leri çalmak dışında kolay yoldan inci kazanmanın başka bir yöntemi var mı?

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Onları yapmazsanız etkinlikte oynamıyorsunuz demektir bir zahmet rakiplerin npc lerini çalın :) :) Sorunuza gelirsek en basiti görev var 5milyon vuruyorsun gargoyle ye karşılığı 20bin inci. Bence özellikle yeni başlayanların kaçırmaması gerekir.

яoтαsız bunu beğendi.
  12. dullahanı nereden bulabilirim görev için arıyorum iki gündür göremedim

13. 66hakan

66hakan User

6-20 leveller arası her yerde bulabilirsin ya da chate bak arasıra harita koru falan veren oluyor.

DELİ~MAVİ~58 bunu beğendi.
  14. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

iki tasarımı ve kralın kesesinide aldım tamamen şans

15. 66hakan

66hakan User

mini oyunları bitirme süreleri nasıldı peki 20dk falan oldu mu hiç :)

16. Süreyi ben de merak ediyorum, ayrıca yardımcı kullandınız mı?

17. atlas42

atlas42 User

arkadaşlar pırların yerini bal kabağı almış galiba önceden çok daha fazla veriyordu yeni başlayan oyuncuları para kullandırtmaya sevk etmek için galiba

18. 66hakan

66hakan User

ben en iyi 18dk bitirdim bayada harita yaptım sadece gargo aldım hep kese hep kese gına geldi bir tanesini daha alsam yeter :D

19. kaddarr

kaddarr User

ELİMİZDEKİ ÖZLERİ NE İLE DEİŞTİRİCEKSİNİZ ?

20. ●ђр●

●ђр● Guest

Açıklandığı zaman duyurularda okuyor olacaksınız biraz sabır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.