bahar ganimet çekilişi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 7 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 50 TL pkaet. Ben alabiliyorum bi sorun gözükmüyor

2. paketi aldım, sonuçları ne zaman belli olacak

3. siz nasıl görüyorsunuz biz göremiyoruz

4. resmi duyurudaki konunun en altında link var ordan alınıyor

5. paket cok pahalı hata yapılmış pakette zaten zamlı fiyatta hesapladığında bile pahalı geliyor boşuna almayın. daha iyisi cıkması için almayın

- 1000 adet Kristal 22.40 lira
    - 1 adet İmparator'un ganimet kesesi 12.5 lira
    - 15 adet 4 Seviye Vudu Rahibi 15 lira

toplam 49.90 ben niye bin kristale 22.40 vereyim amaç ne
    indirimli paket dediğin böyle olur

- 5000 adet Kristal
    - 2 adet İmparator'un ganimet kesesi
    - 30 adet 4 Seviye Vudu Rahibi

6. iş olsun diye hazırlanmış anlamsız bi paket sorsan bize güzellik yapıyorlar

TiryakiHasan bunu beğendi.
  7. modum fiyat artışı nedeniyle bahsedilen kampanyalı paket bumu o_O

8. sayın mod şu paketin 5 para etmez olduğu ortada anladığım kadarıyla size not düşmüşler ''türk takımı umarım beğenirsiniz'' diye işte bize onlara cevaben HAYIR beğenmedik çünki beğenilecek bi yanı yok diyecek yöneticiler istiyoruz :) en azından bunu söyleyin sonuç alırsınız veya almazsınız bu sizin en tabii hakkınız

9. bende aynı hesabı yapmıştım oyüzden almadım :D

10. bokordan da çok iyi birşey çıkmıyor ama her ay atıyoruz işin içinde kura var burada da ödül çok mu iyi hayır ama kazanan olmanın cazibesi her zaman vardır

11. paket kazık almayın :D

12. kampanyalı paket diye açtım tamamen hayal kırıklıgı bi kampanya göremedim fiyatıda gerçekten pahalı en azından içerikleri yüksek olsa çekiliş çıkma ihtimalide düşük görünüyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.