bahar ganimet çekilişi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 7 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu paketi alan oyuncularımız arasından yapacağımız çekiliş ile 25 Kişiye aşağıdaki ödülleri vereceğiz..

1 kişiye: Agilis Tasarımı
    10 Kişiye: 1 ay Paslanmaz Çelik Zırh
    14 Kişiye: 7 Gün Kraliçe Nimeti

bu çekiliş serverlar da ayrı ayrı mı olaçak yoksa bütün tr serverların da sadece 25 kişiyemi

2. selami

selami User

mega server tabiki de :d

3. Selam,

Mega sunucu genelinde çekiliş, fiyat artışı nedeniyle kampanyalar olacağı söylenmişti, yine Türk sunucularına özel bir paket. :) Ve bu sefer çekiliş de ekledi Türk takımı, umarız beğenirsiniz :)

İyi oyunlar

4. heaty

heaty User

Globalde yokmu bu paket ? gözükmüyorda

5. Selam,

Sadece Türk sunucularında. :)

İyi Oyunlar

6. helal olsun türk takımına:D aslanlarım be bizi avrupada temsil ediyorlar ama eksik :( daha cok calısın sık sık antreman yapın :polmaz ki böyle paket miktarı az balyozlu paket istiyorum ben:rolleyes: çekiliş ödülü az balyozda eklensin;)

☆Janissary☆ ve cαρτ bunu beğendi.
  7. Hala paket nerede bulamadım :D

selamiatmaca56 ve Bαђarca bunu beğendi.
  8. evet saat 14:00'da satışa çıkacağı söylenmiş lakin hala görünmüyor? 14:00'dan kastınız 16:00 mı? ☆Janissary☆

9. atlas42

atlas42 User

Paketi alabilecek sunucularda değilim ama Agilis tasarımını merak ettim:)

10. Selam,

Teknik aksaklıklar nedeniyle perşembe gününe ertelendi. Hazırlık yapamayanlar kendini de ayarlar hem. :)

İyi Oyunlar

11. iyi diyosunuzda bu ne saçmalık türk hesaplarına zam geldiği için avantaj paketleri çıkarıyorsunuz farklı serverlerde oynayan türklerin hesabı tl karşılığı alış veriş yapıyor yani otamatikman onlarada %25 zam gelmiş oldu . diğer serverlerde oynayan türklere büyük haksızlık bence .

12. Antalyalı

Antalyalı User

keşke bişeyleri parayla itelemeye verdikleri çabayı para verdirip sonra bi hata yüzünden elimizden çektikleri itemleri geri vermeye çabalasa seafight ekibi sözde programcıları ne kdar zor bi hataymış 2 aydır bişeyi düzeltemediler.

13. atlas42

atlas42 User

Yetkililerden bu durumu ilgililere iletmelerini rica ediyorum.

14. paket tırt benim gözümde para verip alınmaz tasarımdaki taşların seviyesi önemli taşlar sağlamsa çekiliş için alınabilir sadece

15. Doğru söylüyorsun kardeş zam gelince bütün serverlardaki Türk oyunculara geliyor.Ama özel indirimli paketler sadece TR serverlarına geliyor.Ayrıca benim oynadığım serverda server oyuncularına özel hiçbir paket görmedim."Yılbaşı paketi" TR oyuncularına özel 2. defa çıktı fakat diğer serverlarda öyle birşey göremedik :(

16. atlas42

atlas42 User

Türk olması da önemli değil. TL üzerinden alışveriş yapması kæfi. TL kullanmaya teşvik olmuş olur ama bunu da hiç mi hiç yapacaklarını zannetmiyorum. Tabi ki yurt dışından TL ile alışveriş yapılabiliyorsa...

17. ben T.C. vatandaşıyım golobal 1 de oynuyorum oda benim seçimimim bu indirimden benim ve tüm oyun oynayan insanlara haksızlık seafigt yönetiminin eşitlik ilkesine ve demokrasiye davet ediyorum.Bu oyunda ARNAVUTLUK BOSNA MISIR VENEZUALYA RUSYA gibi ülkelerden oynayanlar var bu ülkelerde askeri ücret 120 80 150 dolar Kuba dan oyun oynayan arkadaşlar var 110 dolara çalışıyor bunlarda insan bunlarıda allah yarattı yapılan yanlışın düzeltilmesi en iyisi olur dünyada herkez zengin dogmuyor kimseye fakir diye benzin mozot indirimi yapılmıyor dünyada her yerde varili 55 dolar.

TiryakiHasan bunu beğendi.
  18. Paketler ne kadar olucak ? bilen var mı ?

19. **ALBAY***

**ALBAY*** User

• Haklısınız Doğru söylüyor. DESTEKLİYORUM..

TiryakiHasan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.