Bug / Oyun hatasi baglantı kopması

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ÇaRŞı32 tarafından 13 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

uçurum yaparken oyunda baglantı koptu sportada daha önce yazmama ragmen ilgilenmediler bu oyundaki hataları nezaman gidericekler npc ye ateş ederken atış kesiyor gibi doldurma süresi uzuyor bunun gibi birkaç sorunda var bunları bizim sport ekibine degilde oyun sahibi hangi ülkeyse onların oyun ekibine iletin lütfen @-LegenD- @Star

2. kRaL-28

kRaL-28 User

bunlar böyle cezaya gelince en ağırını verirler ama deli gibi paraya döktüğümüz oyunda emeğinin karşılığını asla vermezler para oyunu bitirdi

ŞΛNSLI1 bunu beğendi.
  3. ateş ederken atış kesiyo gibi olmasına katılıyorum bayadır var bide

4. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

sporta birçok sorunu yazdım bilgileri var ilgilenmiyorlar bu sorunları bizim spot ekibi haledemiyo yada işlerine öyle geliyo yabancılara iletmek lazım dc den yazmak lazım yada bayrak degiştirip diger ülke sportlarına

5. MİMAR

MİMAR User

gemim donuyor ilerlemiyor

6. Son güncellemeden sonra Javascript hatası alıyorum ve güncelleme yapamıyorum.Teşekkürler.

7. Seafight Micro Servis mimarisini geliştirmeli yoksa böyle problemler sürekli devam edecektir. Hali hazırda oyun geliştirici aldıkları ilanını gördüm ama bence başka alımlara da ihtiyaçları var.

8. MİMAR

MİMAR User

geçmişi silin tekrar oyuna girin başka turlu acamıyorum

9. -LegenD-

-LegenD- User

Support konu ile ilgili ne yapabilir ? Support oyunun kurucusu mu ? Support en fazla sizin hesabınızı inceler ve işlem yapar hepsi bu. Bizler zaten gereken bütün hataları iletiyoruz.

10. -LegenD-

-LegenD- User

Bayrağımızı değiştirip yazın o halde. Belki sonuç alırsınız. Zira bizim destek ekibimiz size göre işe yaramaz. Belki yabancı supportlar oyunun arayüzüne müdahale edebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.