Babalarımızın Günahları Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 31 Ekim 2025 11:01 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_sins.png

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. ismini beğenmedim çok fazla dini çağrışım var. Küresel bi oyunun bu tür misyonerlik yapması oyundan uzaklaştırıyor. İyi forumlar

GARBETII ve ***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  3. Sekiro™

Sekiro™ User

daha kötüsü var; peygamberin serabı

bir arkadaş zamanında senin gibi bu isim için aynı şekilde rahatsızlığını belirtmişti ancak değişen bir şey yok ingilizce çevirisi böyle diyerek konuyu kapatmışlardı. bir sürü sorun ve öneriyi dikkate almayan oyun yönetimi sen veya bir grup insan rahatsız oluyor diye isim değişikliği yapmazlar. rahatsız oluyorsan görmemeye çalış yapacak bir şey yok maalesef. söylediklerim çok sert gibi gelebilir ama gerçekler böyle, iyi oyunlar.

GARBETII ve BY*KARİZMA*61** bunu beğendi.
  4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

İleteceğim:)

GARBETII ve BY*KARİZMA*61** bunu beğendi.
  5. amiral 500k vuruyor ve agresif diğer etkinliğide yapmamıza engel resmen

6. teşekkürler.

GARBETII bunu beğendi.
  7. Claduio

Rica ederim.

BY*KARİZMA*61** ve GARBETII bunu beğendi.
  8. GARBETII

GARBETII User

hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun düzelteceklerinede inanıyorum yeterki rahatsız olanlar desekde değiştirmezler demesin onlarda desin düzeltirler duyarsız kalacaklarını zannetmiyorum.

BY*KARİZMA*61** bunu beğendi.
  9. GARBETII

GARBETII User

hassasiyetiniz için ALLAH razı olsun sayınızı arttırsın mevlâm

10. GARBETII

GARBETII User

admin çok teşekkür ederiz
    Faiz, peygamberin serabı, alcak cin aklıma daha gelmiyor şuan en son babalarımızın günahları yani gerçekten artık düzeltilmeli bir sürü isim var illada onların çevirisi olması gerekmiyor kelimeler mi bitti veya anket düzenlesinler oyun oynayanlar karar versin dini yıpratmasınlar hiç bir dine hakaret edilmesin alçaltılmasın bu konuda hassas olacaklarını duşünüyorum kimsenin dinine ırkına osuna busuna laf söylemek olmaz forumunda kuralları arasında diye hatırlıyorum zaten tekrardan teşekkürler @Claduio

BY*KARİZMA*61** ve Deniz*Tech*AsTM bunu beğendi.
  11. Claduio

Merhabalar,

Sizi anlıyorum. Hak veriyorum, lakin benimde elimden iletmekten başka birşey gelmez. Umarım düzelir.

Saygılarımla.

12. GARBETII

GARBETII User

Elimizden bu geliyor admin olsun ALLAH razı olsun, düzelir biiznillah

13. Darbe puanları artırılsın npclerin yetişemiyoruz, bide daha seri ve daha çok vursun benim 55 milyon canım var mesela 2 milyonda hasarım var admiral kilimatı keserken 3 dk mı alıyor gelecek olan diğer npcler 2 veya 3 milyon hasar verirse güzel olur.