Geri bildirim Azalan Ödüller

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve PATRON2 tarafından 1 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PATRON2

PATRON2 User

Merhaba, azalan ödüller sistemini beğendim ve 2 günde aşağı yukarı çalışma mekanizmasını anladım. Oyunda bot nerdeyse kalmadı lakin şöyle bir sorun var; azalan ödüller sistemi ele geçirmeye etki etmiyor. Biliniyor ki sürpriz isimli npc ele geçirmede batırma ödülünden fazla taç veriyor. Rastladığım botlarda sürpriz botuydu. Benim önerim azalan ödüller sistemi ele geçirmeye de etki etsin ve sistemle ilgili bütün detaylar açıklansın. İyi çalışmalar.

2. sisteme öneride bulanan nadir oyunculardansınız. Haklısınız Yetkili arkadaşlar eşliğinde Zamanla bu önerilerle düzeltilmeler yapılabilir :)

CVR-BBS bunu beğendi.
  3. PATRON2

PATRON2 User

mesajım raporlara eklendi mi?

4. нσяυѕ

нσяυѕ User

tüm botlar takır takır özel vuruyor emin misin kalmadığna :D ligde sıralamaya girebilirsen yazarsın buraya

5. PATRON2

PATRON2 User

takır takır vursunlar zaten onlar bottan çıktığı zaman -80 de oynuyolar ki bu da kasılamamak demek, gemideki inci bitene kadar atarlar bitince mecbur çıkış alacaklar.

6. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konuyu raporlarımıza ekliyorum.

Saygılarımla.

7. özel haritanın ödülleri düşmüyor ama attığın gülleden elit puan kazancın düşüyor yani özel haritadan tp kasarlar ep kasamazlar

8. Toretto42

Toretto42 User

Bu PATRON2 kac tane konu acmissa yetkililer raporlarima ekliyorum diye cevap vermisler diger taraftan azalan ödüller hakkinda konu acanlara cevap bile vermemisler rahatsiz edici bi durum

Hoscakal24 bunu beğendi.
  9. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Forumu tamamen incelememişsiniz o zaman.Konu hakkında diğerler sunucular gibi bizlerde raporumuzu merkez ekibimize yolladık.

Saygılarımla.