Destek Azalan Ödüller Sistemi (Lütfen Herkes Bişiler Yazsın)

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve yasondabiri tarafından 4 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Azalan öduller sistemi guzel ama okadar cok yenilik yapılıyor leveller cıkıyor gorevler artıyor hepsine okey ama gercekten 9 saat cok az gelmeye basladı zaten en az 3 saat gorev yaparak geciyor ozgurluk cıksa istediğimiz kadar kesemıyoruz cıkmak zorunda kalıyoruz birde gemide cıkmışken artıya gecmesini beklerken aldıgımız bufflar top yerlerinin sureleri boşa gidiyor 300 tl paket cekıp 3 seviye para asker alıp bunu gunde 9 kullanıp gerisinin boşa gitmesi bana koyuyor acıkcası en kotu bufflara bi cozum getirilsin biz gemiden cıkıs aldık mı bufflarında suresi dursun şimdiden teşekkurler

İNFAZCI~58, çAğRı ve MelihBaba08 bunu beğendi.
  2. Olabilir aslında fakat parayla alınan unsurlara buff koyulduğu zaman ellerindeki istatistik verisi nedeniyle bu fikri hayatta yapmazlar, çünkü buff ne kadar hızlı sona ererse buff içeren paketin satış oranı da o kadar artar diye düşünüyorlar. Aslında doğru da düşünüyorlar. Ben olsam ben de öyle yapardım.
    Bunun yerine paralı itemler değil de bir kısım kasılarak elde edilebilen bufun oyundan çıktıktan sonra durması fikrini yeniden teklif etmeni tavsiye ederim. Gerçi bunu yapmaları için komple sistemi değiştirmeleri gerekiyor, yani şu meşhur performans çalışmaları devam ettiği için gelecek bir kaç yılda biraz zor..
    Şevkini kırdıysam kusura bakma.

3. Hayır haklısın benim bilmediğim konularda var bu konuyu zaten tartışmak için açtım insanların nelerden şikayetçi olduklarını görmeleri icin

4. yumi

yumi User

Evet bence sadece şikayet değil. geliştirmelerde yapılabilir azalan ödül sisteminde. Özellikle sezon sistemi geldiğinden beri bot kullanmayan hesapların dahi bot kullnmaya başladığını görüyorum. madem azalan ödül sistemi geliştirilecek(duyuruda öyle yazmışlardı) öncelikle bot kullanan hesaplara karşı geliştirilsin. Mesela eksiye giren hesap ekside olduğu sürece etkinlik sıralama puanı alamasın. ayrıca ekside olan hesaplar görev ödülüde alamasın. hatta özellikle sezon sisteminde vurduğu npcler balıklar ve diğer görevlerin sayısıda ilerlemesin.

5. Selam,

Konuyu raprlara ekliyorum.

Saygılarımla.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Azalan ödüller sistemi için birşey diyemem ancak buff konusunda şu anketi yapmıştık.

https://board-tr.seafight.com/threads/buff-oegelerinin-kullanim-sueresinde-degisiklik.82329/

Böyle birşey yapacaklar ancak bu nezaman uygulamaya geçer bilemiyorum zira anketin üzerinden bir sene geçmiş bile. Sizin sayenizde merkeze bir hatırlatma yapayım bu konuda :)

7. linkteki mesele ne oldu başkanım :) bir çalışma yapıldımı ona göre oyuna geri dönecez bide azalan sistemi hafifletildimi ?? :)

8. 45herkez

45herkez User