Azalan Ödüller Sistemi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve RETERİUS♥ tarafından 24 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba. Benim hesabımda mı sorun var yoksa herkes de böyle mi oluyor ?
    Hesabımda çok uzun süre oynadım oynayınca belli zamanlar içerisinde hep -10% çoğaldı ve en son sınır olarak -80% de kaldı. Her neyse dedim o zaman çıkayım oyundan 1 gün oyuna girmedim tekrar giriş yaptım yine hâlâ aynı bu nasıl gidecek buradan?

2. 450 Tane amiral topu takıyorum gemiye ep tp kasmak için bu saçmalıktan dolayı 450 top olsa bile tam tamına 80 ep 80 tp artıyor :D yani 80 top takmış gibi

3. recvol

recvol User

oyuna giriş ve çıkış zamanlarınızı hesaplayıp öyle yapıcaksınız artık 24 saat oyun oynarsanız geminiz hep ekside kalır bence -%10 gördüğünüz zaman çıkış alın ve 3 4 saat girmeyin

4. Dostum güzel söylüyorsun fakat anlaşılmayan birşey var sanırım. Ben oyuna tam 1 gün girmedim ve neden hala -80% gidip -50% felan olsa tamam eyvallah diyecem ama oda olmuyor ki

5. ozican2525

ozican2525 User

Uzun süre -80 de oynadıysanız 1 günde düzelmiyor.Bir süre beklemeniz gerekmekte.

capkın bunu beğendi.
  6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

1 gün girmediğiniz halde eksiden çıkmıyorsa bunun açıklaması geminiz 1 günden fazla oyundan çıkmadan aktif kalmış.

7. Jpg.1

Jpg.1 User

Mesela kaç gün hiç oyundan çıkmadan Ep ve Tp kastıysanız bu kezde o gün sayısı kadar girmeyin oyuna, eşitler oranı tebrik ederim bu arada azminizden dolayı :mad:

8. baba34_foo

baba34_foo User

azalan ödül sistemi saçmalıkta sende botta unutma bu kadar gemiyi arada dön bir bak kaç saattir %80 olduğunun bile farkında değilsin :D

9. Menetli

Menetli Guest

@RETERİUS♥,

Konuşma üslubunuza dikkat ediniz!

Konunun sebebi anlaşıldığına göre konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.