Azalan Ödüller Haķkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve FULLTİME*TOLGA tarafından 29 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kaldırılsın

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuncuların 100 de 90 sanı banlasın isterse ama banlansın yeterki bu bot gemileri .. Ben 10 gemiylede oynarım ama dediğim gibi her botla oynayan gemi banlansın.. Şu etkinlikte adil oynayan gemiler sıralamaya girsin gene bize bişey çıkmadı etkinlikte botcular yüzünden:) her ay etkinlik sıralamasina girenler belli zaten ha hakkiyla sıralmaya vardır onlar sadece istisna:) ama istisnalar kaideyi bozmaz derler.:) Umarım şu şubat ayında sınırsız banlar gelir hadi hayırlısı diyelim kolay gelsin:))

2. Çok basit bot gemileri kapanacak hakkıyla oynayan gemilere güzel bi kod vererek bizim gönlümüzü alacaklar sonra her bota koyan gemiyi her ay banlayacaklar.Etkinlikte hakkıyla sıralamaya giren gemiler güzel ödüller alacak bak bakalım o zaman nasıl zevk veriyor oyun neyse umarım şubat ayı sınırsız botlar için ban ayı olur:) kolay gelsin..

3. Merhaba, TR serverinde TSlerde herkes bu yeniliğin kötü oldugunu ve oyunu bırakmayı düşündüklerini söylüyor. Oyuncularını bu kadar dinlemeyen başka bi şirket olamaz heralde. Bu oyunlarda ne kadar süre online olursan o kadar çok kasılırsın, şirket oyuncularını oyuna bağlamak oyundan keyif aldırmak oyunda geçirdikleri zamanı en iyi şekile getirmek yerine, oyuncularına zorla oyundan çıkış aldırtıyor. Böyle bişeyin eşi benzeri yok. Botu engellemek için yüzlerce yöntem düşünülebilir ama bu en kötüsü. Seafight ın geri adım atıcağını oyuncularının istekleri doğrultusunda hareket ediceğini düşünmüyorum.Bu oyunda 100 kişi varsa 2-3 tanesi son zamanlarda oyuna başlamıştır, diğerleri senelerce oynayan sadık oyunculardır ve seafightın bu oyuncularına yaptığı hiç hoş değil.
    Saygılar.

4. Arkadaşlar fikir ve havuz bölümünde bu konu ile anket açtık katılabilirsiniz

5. yahu altı üstü 24 saat bot atamayacaksiniz emek vererek oynayacaksınız zorunuza gidiyorsa da oynamayacaksiniz bu kadar basit :)

6. Mu®αт

Mu®αт User

gündüzleri işyerinden akşamları evden günlük 18 saate kadar online oluyorum oyundan soğutmak için mi yapılıyor bunlar anlamıyorum benim zamanım bol oyunuda seviyorum neden böyle birşeye gerek duyuluyor bu sistemi isteyenler yeni servere geçebilirler.

7. PATRON2

PATRON2 User

sayın adminler bu azalan oduller sıstemıyle ılgılı daha fazla detaya ıhtıyacımız var. Örneğin; oyunda olduğumuz 1 saatte %10 artıyor veya oyunda olmadığımız 1 saatte %10 azalıyor gibi. Daha fazla detayı bizim için öğrenebilir misiniz?

8. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konu hakkında detaylı bilgi geldiğinde paylaşılacaktır.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Oyun yapımcısının kararı bu yönde ve bu sistem devam edecektir. Oyunu oynayıp oynamak tabiiki sizin kişisel kararınızdır. Ayrıca botları tespit edip kapatın demişsiniz. Zaten ara ara bunu yapıyorlar hesabınıza bakıyorumda bunu zaten biliyor olmamanız mümkün değil.

Saygılar.

10. 22BOSS22

22BOSS22 User

aşırı güzel olmuş çok mantıklı bir sebep kim isyan ediyorsa 5 10 adet bota gemi bırakan insanlardır elinize sağlık böyle devam ben hakkımla aldığım parayı oyuna yatırıyorum helal olsun bot kullananlar arkadaşlarda boş yapmayın bırakın gidin oyunu bye bye

11. İşte bu herkez şikayetçi biz bbot kullenenlere kğyak olsun diye figüran olarak seafight tarafından oyunda kullanılıyoruz
    Bot bu oyuna olan ilgimi bitirdi verdiğim o kadar paraya yazık adam atıyor bota akşam sabah kas etkinlik sıralamsı bu sistemde bot a bağlamazsan yalan eee şikayet et yıllardır hep aynı muhabpet boü tarama sistemi yalanı artık inanıyorumki seafiht bilerek bota izin veriyor benim izlenimim bu bota bağlamayıp bu oyuna para yatıram herkes keriz, biraz cesaret konuyu kitlemede millet ne yazıyor oku

12. Kesinlikle çok iyi oldu, teşekkürler seafight. :cool:

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  13. ben bota salmıyorum ama geminin yeteneklerinde eksik var bunları nasıl toplicam şimdi azalan ödülle onu düşünüyorum

14. Azalan öduller sistemi için cokkkk teşekkurler sonunda bota karşı bı adım atıldı cok tesekkurler seafight @Bigpatron @Relax @Menetli

15. Azalan Ödül sistemi 8 saatten fazla oyunda durursan azalacakmıs ödüller ....bence 8 saat cok
    8 saat bu oyunda zaman öldüren eliyle gözüyle(botsuz)oynayan hakikatten acınası bir iş yapıyor olmalı :)

Bu oyuna verilmesi gereken zaman azami 2 saattir ...
    2saati geçen ruh hastası olmuştur... Acilen doktor tedavisi alması gerekir...
    bu sayı tr oyuncular toplam 600 civarlarında oyuncu var desek dünya çapında çok ciddi bir zaman öldürme vakasıyla karşı karşıya kalınıyor demektir. :D

Gidin vaktinizi değerlendirin.

8 saat azalan ödül %10 olacak
    8 saat azalan ödül %20 olacak
    8 saat azalan ödül %30 olacak
    8 saat azalan ödül %40 olacak
    8 saat azalan ödül %50 olacak
    8 saat azalan ödül %60 olacak
    8 saat azalan ödül %70 olacak
    8 saat azalan ödül %80 olacak

Allah aşkına kesintisiz bukadar saat oynayacak adam lisanslı paralı bot kullanıcısından başka kimler olabilir... Hilecilere ölüm ! Yaşasın adaleti yaşayanlara.......

oyunda her 40 da bir ara verin gidin kitap okuyun ... 1 hafta tekrarlayın........Sonuc oyun 1 saat oynanır olmuş . Bir kere geldiğimiz bu dünya da .; Bu oyundaki bu yeni güncelleme bana Dünya da sadece bir kez geldiğimizi ve zamanı git düzgün değerlendir. Oyunu da fazla oynama .. Dozunda oyna mantığı nasihatını verdiği için çok teşekkürler..... saygılar......... ;)

16. Nasihat olacak olsaydı insanoğlu zamanı tersten okurdu beyefendi

17. nasihatı isteyen alır isteyen almaz zorlayan yok :)

18. Hoscakal24

Hoscakal24 User

Senin hic sv 3 parali askerin oldu mu? Veya bokor veya paketler ile satin alip elde ettiğin kraliyet nimeti? Veyahutta ikizler haritasına verdiğin 60 tl karşılığında elde edebileceğin 20 top yeri??? Hemen olayi bota bağlıyorsunuz kardeşim. Ne bottur. Bu kadar basit düşünceler icine kapildiniz. Ornek vereyim sana cok mu zor? Bot sistemin se dakika ile gorev yapma butonu var. Biliyormusun? Hemen almissin sazi eline caliyorsun felan filan....

19. oldu ama sürekli kalsın diye zorlamanın anlamı saçma zaten yeni sistemle artık uzun süreli buff , süreli mürettebat korsanları ekstraları cart curtları öle herkes de artık uzun süreli olmıcak . Bu da zenginlerin fişinin çekilmesi demek. Bu durumdan zenginlerin canı yanar. Yansın bence de yansın ki zayıf oyuncular neler çekti anlasın .... artık oyunda herkes eşit olcak .bu sistem eşitlik getiriyor .süreler 2 kat daha arttırılsa daha iyi olcak 8saat 4 saate düşürülmeli daha hızlı eşitleme gelir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.