Azalan Ödül Sistemi Hakkında Öneri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve yumi tarafından 23 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yumi

yumi User

Bilindiği üzere hemen hemen bütün etkinliklerde etkinlik sıralama sistemi var. Oyuncularda sıralamada yer alabilmek için çaba sarfetmektedirler. Ancak bot kullanan oyuncular (maalesef banlanmadıkları için) etkinlik sıraması için -%80 i göze alarak 7/24 etkinlik sıralama puanı kasmaktadırlar. bunu önlemek için bu sisteme etkinlik sıramalama puanıda eklenmelidir. hatta bonus harita ödülleri, günlük yaptığımız görevlerin ödülleride eklenmelidir. aşağıdaki konuda arkadaşların haklı olduğunu düşünüyorum. Bu öneri dikkate alıp azalan ödül sisteminin geliştirilmesi yönünde çalışılması yaralı olacaktır.
    https://board-tr.seafight.com/threads/azalan-oedueller-sistemi-hakkinda.85879/

2. seafigth yönetimi ufak bir ban dalgası uygulayıp bırakıyor mesela global avrupa 4 serveri manta liginde 1 sırada yer alan seahawk isimli gemi 35 lvl full +full bu adam bile aslan haritasında botta puan kasıyor etkinliklerde bazı oyuncuları cezbetmiyor artık azalan ödül sisteminde bir takım uygulamalarında değişmesi şarttır ben oyuna giriş yapıyorum azalan ödül sadece tp puanında kesinti yapıyor diyelimki ben yürüyen hms kesiyorum azalan ödül burda sadece tp ye etki ediyor sistem ödül verse onuda düşecek burda bir nevi oyun açığı oluşuyor bunu gören ve elinde bot sistemi olan kişi 24 saat botta kasılsa zararmı edecek hayır çünkü sadece ufak sistem gemisi kesen bir oyuncu 24 saat boyunca hem gülle hemde ruh kasıp sıralamaya oynayacak bu gibi uygulamaları etkinlik başlamadan beta serverinde test edip normal etkinlik başlamadan fikirde edinilebilir sanırım saygılar...

Son düzenlenen: 23 Nisan 2019