Az hasar alma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OxyGeN tarafından 18 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OxyGeN

OxyGeN User

az hasar alabilmek için neler yapılmalı. kaleler yetenekler herşey normal. lakin yinede npc lerden fazla hasar yiyorum. yarı yarıya farkediyor.(70 bine 30bin gibi) bu taşlarla yada petle halolacak birşey de değil sanırım.ne yapabilirim genel anlamda kontrol edeceğim yazarsanız. farklı bir sorunda olabilir mi hesapla ilgili ?

Son düzenlenen: 18 Kasım 2016
  2. tamamen taş ve pet ile alakalı :D mesela ganrtilden 40k yiyodum ben adamlar 17k 20k yiyodu benimde yetenek ve kaleler aynı ama adamlarda %20 lik 2 defans taşı %15 lik de bi pet defans taşı var . bende %10 luk kaçınma var . 20 kaçınma+20 hasar azaltma+15 de pet=55-10=45 tabi hasar yerine petin diğer taşınada 15 lik koyarsa yarıdan fazla derce az hasar yerler bu herşeyin o taşlara bağlı oldunu kanıtlar.

OxyGeN bunu beğendi.
  3. OxyGeN

OxyGeN User

anladım. teşekkür ederim.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Pete ekleyeceğiniz 15lik kaçınma + 2lik önleme veren eğitimci de çok etkili onu da unutmayın. Üstüne pet ve gemi taşları, buff ve kale yetenek zırh derken her şeyi yapmanız gerekiyor işte :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.