Az Canlı Etkinlik Npc si çıksın mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ali tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Az Canlı Etkinlik Npc si Çıkarılsın mı?

1. evet

oy sayısı 23
    76,7%
  2. hayır

oy sayısı 7
    23,3%
  1. ali

ali User

Etkinliklerde filosuz olan yada zayıf olan gemiler kasılamıyor bu nedenle az canlı etkinlik npc si çıkmalıdır. Eskiden vardı ve çok uzun zamandan beride yok... bunun için herkes yorum yapmalı... ve sayın admin bunu not alın.. diğer etkinlikler için göz önüne alınmalıdır... teşekkürler herkese şimdiden...

2. Katılıyorum ..

MEZAMORTA bunu beğendi.
  3. etkinlik bitti sen yeni npc istiyorsun ?? !

4. ARΞS

ARΞS User

Bekle yaparlar adamlar senin için özel gemi te allahım ya .

5. Etkinlik sadece bir defaya mahsus yapılmıyor bundan sonrada etkinlik olacak zannımca.... bi kerelik düşünmeyin ileriki etkinlikte bu npc ler çıkmalı ve her haritaya atılmalı...

6. bu sekilde olması yeni oyuncular için cok guzel olur ona diyecek birsey yok ama su ısık gemisi adı altındaki 15 seviye uzerine cıkarılmayan gemiler için birsey istiyorsanız ben katılmıyorum arkadaşlar 20 lvl için cıkan etkinlik gorevi ayrı 15 lvl cıkan etkinlik görevi ayrı sonuç ise aynı 20 lvl 1 mil canı gemi keserken 15lvl 500 mil kesti herkes görevin tamamını bitirince aynı ödülü aldı yine aynı seyler olacaksa hiç olmasın daha iyi

7. adam birdahaki etkinlik demiş bazı okuma özürlüler de yanlış anlayıp yorum yapmış gidin bi gözlük alın kendinize!!

MEZAMORTA, ali ve ZELFOREN-TR bunu beğendi.
  8. arkadaşım sen önce adam ne yazmış bi onu oku :D teeeee :D

ali bunu beğendi.
  9. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

İnşallah adminler bu önümüzde çıkan etkinlikte bunu gözönüne alırlar.. onlardan da bir açıklama bekliyoruz açıkçası...