Aylık Giriş Bonusu

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by prαтeѕoғтнecαrıввeαɴ, Nov 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İyi günler.Bonusda şu ifade yer alıyor=>her gün giriş yaparak aylık giriş bonusunu tamamlayan süpriz hediye alacak.Bir ay boyunca hergün bonusu aldım ve fulledim fakat hediye falan gelmedi hatamı yoksa böyle birşey yokmu?

2. Koman

Koman User

Merhaba,

7 gün boyunca sizlere giriş hediyesinin penceresinde zaten resimli olarak hangi günler neler vereceği belirtiliyor. 7. günde size sağ taraftaki sayacı tamamladığızdan birden fazla ögeler vermektedir. Bundan başka bir sorununuz varsa detaylı bir şekilde anlatırmısınız.

İyi oyunlar.

3. Şimdi onu biliyorum fakat o sekmedeki soru işaterine tıkladığımda "Oyuna giriş yaptığın ay,ogünü izleyen her gün için gitgide daha çarpıcı hediyeler elde edeceksin ve TÜM AYI TAMAMLAMAYI BAŞARAN KORSAN , dev ödülün sahibi olacak" diyor bu farklı tipteki yazı ne anlatıyor onu anlamadım.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

Genelde son 2 veya 3 günde verilen ödüllerden bahsedilmiştir. Bu günlerde genelde güçlendirici bonuslar verilmektedir (Cilalı Tüfek Ağızı, Sis Duvar vb. gibi).

İyi Forumlar.

5. onu diyorlarsa biraz değişik anlatmışlazr ozamn Teşekkürler cevap için.Bide konuyla alakası yok ama hasar önleme npcden az darbe yeme kaçınmada oyunculardandı demi?

6. Kaçınma Şansı : Rakiplerinizin size karşı yapacağı isabet olasılığını % miktarda azaltır.

Hasar Önleme : Rakip oyuncularının toplarının vereceği hasarı % miktarda azaltır.

Önledikleri faktör farklı. İkisi de oyuncuya karşı işe yarar.

7. Teşekkürler cevap için

Birşey daha sormak istiyorum dp taşımı tavsiye edersiniz hasar önleme mi?(canım çok az 130k falan 80k dp taşımı takayım yoksa %17 hasar önleme mi?)

Last edited by moderator: Nov 3, 2017
  8. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Eğer özel harita yapıyorsanız can taşını kullanabilirsiniz. Ancak normal haritalarda dolaşıyorsanız hasar önleme ve yanında kaçınma kullanabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.