AVERAJ SİSTEMİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Øschl☢Vs☢кєbab[TĦX] tarafından 1 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Averaj sistemi ile kastettiğim konu, oyuncuların yararına olabilir diye düşünüyorum. Örnek olarak bir yenilik olduğun da sadece oyun parası ile sınırlı olmak üzere oyuncular anında faydalanabilmeli. Mesela; bir yenilik gereği oyuncunun bir miktar inciye ihtiyacı var acilen ve bu miktara sahip değil. 1 milyon inci ile sınırlı olmakla birlikte bunu kullanabilmeli adeta bir (-)bakiye gibi.

2. bence böyle bir şey hayatta olmaz ben hiç inci kasmam o zaman oyunu da bırakırsam ne olacak 1 milyon inci zarara girecek seafight öyle şey mi yapar hiç :D

3. dostum yanlış anlamada bir akıllı sen misin ? Derler adama. Seafight böyle bir sistem yapsa sana onu geri ödetmek için bir süre vermez mi sence ? Hem seafight 1 milyon inci kaybetse batmaz diye zannediyorum. En kötü ihtimalle atacak tek bir elit gülle bile alamazsın. Yani ne yaparsan kendine yaparsın.

özkantr bunu beğendi.