auro

Discussion in 'Genel Sorular' started by Kral*-*, Jun 5, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kral*-*

Kral*-* User

debuf aldım şuan skar mevcut auro yı ondan mı kullanamıyorum yoksa genel bi sorunmu var ?

2. *MV1*

*MV1* User

debuf larda koruma kullanılmıyor

3. Merhaba Kral*-*

05.06.2023 15:31 Saat sularında Skar Debuff'ı güncelleme aldı ve artık ilk seviyesinde Korsan Koruma Aurasını kullanma yeteneği gerçersiz hale geliyor.

Skar Debuff'ı almış olduğunuzu ve bunun sonucunda Koruma Aurası'nın kullanılamaz hale geldiğini anladım. Bu durumu sizinle açıklığa kavuşturmak için bu mesajı yazıyorum.

Skar Debuff mekanizması, oyuncuları üçüncü taraf programları kullanmaktan caydırmak amacıyla tasarlanmıştır. Bu nedenle, belirli özellikler ve öğeler - bu durumda Koruma Aurası - Debuff alındığında etkilenir.

Skar Debuff'ının ilk seviyesini aldığınızda, Koruma Aurası'nı kullanma yeteneğinizi geçici olarak kaybedersiniz. Bu, Debuff'un bir parçası olarak tasarlanmış ve oyun deneyiminizi etkilemek için uygulanan bir yaptırımdır. Bu durum, Debuff süresi boyunca devam edecektir.
    Debuff süreniz dolduğunda, Koruma Aurası'nı kullanma yeteneğinizi geri kazanacaksınız. Bu süre zarfında, size oyunun diğer yönlerine odaklanmanızı ve olabildiğince verimli bir deneyim yaşamanızı öneririz.

Saygılarımla,

Kral*-* likes this.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

Evet.

Saygılarımla.

Kral*-* likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.