Atlattık lewel atlama

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KaRaNLıK. tarafından 28 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Sa iyi oyunlar atlantis bölümünde nasıl lewel atlarım lütfen yardımcı olur musunuz

2. atlantiste bulunan tüm görevleri yerine getirince level atlamış oluyorsun ben bütün görevleri her girdigimde yaptım ve bütün haritalar acıldı ve her görev bittihindede eksiksiz torpido yuvasıda acılıyor 6 ya kadar istelinen malzemeleri topladıhında sende eksiksiz bütün görevleri yap derim hem leveller hemde yuva acılır günlük görevler benim bildihim bu bende bu şekil acıldı tüm görevleri yaparak eksikzis kimsede yardım etmiyor kendi başınasın tek oynuyorsan gemi vuruş güçünde yüksek değilse bi kaç hafta veya bi kaç ay sürebilir adamlar 300 ila 500 vuruyor ben 120 vurmaya yeni başladım ve görevlerde sorun yaşamıyorum sadece sıkıntı amiral gemilerinde yaşıyorum onuda oyunda biraz fazla kalarak yapmaya çalışıyorum insanların az olduhu zamanlarda

KaRaNLıK. bunu beğendi.
  3. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Teşekkür ederim

4. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Aynen öyle az önce Admiral hasar görevi aldım ancak bulana kadar kesiyorlar

5. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.