Atlantis taşlar ve gülleler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve başkann1 tarafından 27 Ocak 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başkann1

başkann1 User

Atlantis de hangi taşları takıyorsunuz ? Mesela gördüğüm kadarı ile 3 farklı hasar taşı var hangisi etkili sizce ?

Bir diğer sorum da gülleler ile ilgili . Örneğin yüzeyde hangi gülle daha güçlü , atlantis de hangi gülle daha güçlü ?

2. Güzel bir konuya değindin dostum bilse bilse astex bilir

3. FALCONiDAE

FALCONiDAE User

Kırmızı koltuk mavi koltuk sorusu geldi. Bakalım nasıl ikiye ayrılıyoruz. :)

İşin esprisi bir yana, 3 farklı hasar taşı senaryosu (bence) yok.

6x 6. Seviye zorax ile %100 kritik isabet olasılığına erişebiliyoruz. Yani falanca torpido ile kritik isabet olasılığı senaryolarına gerek kalmıyor. Esas soru şu: Atlantiste (rakibe) İsabet+Hasar mı daha etkili, İsabet+Kritik Hasar mı?

4. başkann1

başkann1 User

Toplardan anladığım kadarı ile ZORAX daha iyi doğru mudur ? Ayrıca yüzdeki gemime 600 top koyabiliyorum fakat ben bu atlantis deki gemime kaç top koyacağımı bilmiyorum sınırı yok mu bunun ? mesela şuan 800 tane 6cı seviye zorax koyabiliyorum yani devam edebiliyorum sınırı ne bunun ?

Son düzenlenen: 27 Ocak 2026
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.