atlantis ( saldırı sistemi)

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KuRtLaRpReNs!(ŦĦŦ) tarafından 15 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1. ) Sayın LEGEND bir yorumunuzda kendinizde Atlantis' te oynamayı tercih ettiğinizi yazmışsınız.
    Sizde biliyorsunuz ki bir çok oyuncu Atlantis dahil bot kullanarak oynamakta.( eleştiri değil yazdıklarıma dikkat )
    ben kendi imkanlarımla oynayan biriyim
    Atlantis te bir npc ye saldırı yaptığımda sürekli saldırı tuşuna basmak zorunda kalıyoruz
    oysaki yüzey haritalarında bir npc ye saldırı yapıldığında saldırı devam etmektedir npc bitene kadar.
    Atlantis içinde böyle bir kolaylık getirilse sürekli saldırı tuşuna basmaktan kurtulsak güzel olmazmı?
    discord kullanmayı beceremiyorum bu nedenle bu önerimi yetkililere iletirseniz kendi imkanları ile oynayan oyuncuların daha güzel vakit geçirmelerine olanak sağlanmış olur.
    2.) İNDEX te atlantis sistem gemileri ' ne ait açıklama tam olarak yapılmamış o bölümün yeniden gözden geçirilerek ( örnek: bigeye nemesis ) sistem gemilerinin ve admirallerinin türkçe adları ile hangi haritalarda çıktığına dair daha doğru bir rehber hazırlansa.
    3. Atlantis yüzen kale bununla ilgilide bir düzenleme yapılsa hangisi öncelikli olmalı gibi oyunculara yol gösterici bir rehber hazırlansa güzel olmazmı.
    4. Atlantis yetenekleri içinde güzel bir rehber olabilir.
    size saygılarımla arz ederim. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Botlar konusunda şirket gerekeli çalışmalara geliştirerek yapıyor. Fakat atlantisteki vuruş sistemi maalesef şuan böyle kalacak. oranın sistemini bu şekilde yaptılar. Fakat daha önceki konularda bu şekilde şikayetler aldığım için, ben zaten ilettim ve tekrardan iletirim. Forumdaki düzenleme kısmına gelince haklısınız. Zaman buldukça şekil alacaktır.

Saygılarımla.

KuRtLaRpReNs!(ŦĦŦ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.