Atlantis Kullanımı ve Anket

Discussion in 'Yeni Korsan Öğreticileri' started by Optimus.Prime, Nov 30, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Atlantisi kullanıyor musunuz?

1. Evet

22.7%
  2. Hayır

45.5%
  3. Arada Sırada

9.1%
  4. Çok Nadir

22.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İyi akşamlar

Arada atlantise giriyorum. Normal haritaya göre kimse yok neredeyse. Neden burası bu kadar ilgi çekmiyor? Buranın avantajı ve dezavantajlarını söyleyebilecek var mı? Taç, yulong, inci kasmak vb.

Buradaki denizaltıyı geliştirmenin bir artısı olur mu? Benim de çok ilgimi çekmiyor atlantis ama yulong safanad kasması kolay mıdır?

2. Orikalkum biriktirmesi oldukça zor olduğu için, orada korsanlar kale ve yetenek geliştirmekte zorlanıyorlar. Ayrıca, sıfırdan başlandığı için ilk başlarda deniz altı hızı oldukça düşük, genellikle 400-500 arasında bir değerde oluyor. Bu durum nedeniyle insanlar çok yanaşmıyorlar; ancak son kış etkinliği ile bu durumda bir artış yaşandı. Yönetim, oyunculara destek olmak amacıyla orikalkum sayısını arttırırsa, Atlantis değer görecektir.

3. ben atlantisi oynamıyorum oynamakta istemiyorum!!!! verilen görevin atalntiste olmasına sinir oluyorum bu oyunda olması gereken görevin orda olmasını istemiyorum zoraki olarak atlantisi oynamamızı istiyorlar

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  4. Reis, "bazı görevlerden dolayı mecbur kalmasam atlantise hiç girmem!" diye bir seçenek ekleyin ankete lütfen.

YalıçapkınI likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.