Atlantis Görev Süresi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 22 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunu oynamak istiyoruz ama eğlenmek yerine işkence etmek isteyen bir oyun yönetimi var herhalde bir insan hiç mi düşünmez server da oyuncu sayısına düşen sistem sayısını ve bir görevin min 40 dk sürmesini .15m darbe verme görevi var 3 4 tane anca vurabiliyoruz 5 dk da bir çıkıyor. bir tanesinin canı 260 290 k ortalama 5 dk da 1.2 m darbe versek neredeyse 1 saat sürecek.

Sadece merak ediyorum bu görevleri koyarken kafadan sallayarak mı görevler oluşturuluyor.2 dk düşünsen bunu hesaplayabilirsin.

Oyundan daha fazla soğutmamak adına böyle görev var ama boşa harcayacak 1 saati olmayan birçok insan var.

Bunu düzeltseniz daha iyi olur gibi bir niyetim de yok sadece oyunu oynayanların oyun hakkındaki olumsuz ve ne kadar oyunculara saygı göstermediklerini herkes görebilsin diye yazmak istedim.

Sadece bir görev için 1 saat harcamak zorunda değil bir oyun oynamak isteyen birisi.

Sırf etkinlik tamamlama görevi yapmak için.

Umarım böyle şeyler daha az olur ilerleyen zamanlarda.

Herkese iyi akşamlar.

2. fizikci1

fizikci1 User

Dostum sakin ol, hangi görev bu etkinlik görevleri çok da zor değildi, belki yoğun saate denk gelmişsindir tam anlamadım problemi.

3. Dün sistem gemisi çok atıyordu hemen bitiyordu görev, şimdi 5 dakika da atıyor sistemler, 15 milyon darbe görevi maksimum 20 dakika sürer. yani bu kadar isyankar olmanıza gerek yok. herşeyi devletten beklemeyin.

4. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bu konuyu ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.